lista tematów
spodnie strona 1 z 3
a i jeszcze jedno. STrasznie mnie wysypalo, a moja twarz swieci sie okropnie. Potrzebuje jakiegos korektora/podkladu ktory zakryje czerwone pryszcze.
Dla puszystych sa dla troche starszych kobiet modele. a moja siostra nie ma 50 lat. Pytalam bardziej o takie sieciowki.
C&A wiem, ale jeszcze pytam o inne :) 
slyszalam ze w HM jest dzial duzych rozmiarow, tylko sie zastanawiam czy w kazdym .
 .
slyszalam ze w HM jest dzial duzych rozmiarow, tylko sie zastanawiam czy w kazdym
 .
 .
GERRY WEBER, mają rozmiary od 32 chyba do 46 właśnie :)
http://www.house-of-gerryweber.de/Outfits/gerry-farbwelten,de,sc.html
http://www.house-of-gerryweber.de/Outfits/gerry-farbwelten,de,sc.html
Ja widziałam w każdym w którym byłam :)
Moja mama w nim pracuje, ma 40% zniżki ale nosi rozmiary 34-36 (ma nawet spódnicę 32), więc nic tam na nią nie ma
 Zwłaszcza, że twierdzi, że tamtejsze 36 to bardziej 38.
 Zwłaszcza, że twierdzi, że tamtejsze 36 to bardziej 38.hmm.. teraz to praktycznie w każdym. wydaje mi się, że minął czas samych 32 ;d
Konto usunięte: STrasznie mnie wysypalo, a moja twarz swieci sie okropnie. Potrzebuje jakiegos korektora/podkladu ktory zakryje czerwone pryszcze.
najlepiej by było gdybyś poszła do dermatologa, ja jedynie mogę polecić to, czego sama używam, czyli serii nivea visage young (bez tego podkładu i sztyftu) - to tak do codziennej pielęgnacji.
Podkładem nie zakryjesz 'górek' ani do końca ich koloru (jesli sa czerwone), chyba, że nałożysz naprawdę dużo (ale istnieje ryyko 'odpadnięcia' tapety).. ;>
Korektor, a i owszem' górek też nie zlikwiduje' ale zielony zakryje czerwony kolor.
Jednak najlepiej byłoby zwalczyć problem u podstawy, a nie tylko go maskować(często to pogarsza sprawę), także demratolog, dermatolog jeszcze raz dermatolog. (I z własnego doświadczenia- jeśli na pierwszej wizycie nie wyśle Cię na badania do laboratorium, to zmień dermatologa. Miałam 2 panie dermatolog, które bez badań faszerowały mnie, jak się okazało, nieodpowiednimi antybiotykami...)