w jakich sklepach znajde spodnie rozmiaru 46 ?
lista tematów
spodnie strona 1 z 3
a i jeszcze jedno. STrasznie mnie wysypalo, a moja twarz swieci sie okropnie. Potrzebuje jakiegos korektora/podkladu ktory zakryje czerwone pryszcze.
Dla puszystych sa dla troche starszych kobiet modele. a moja siostra nie ma 50 lat. Pytalam bardziej o takie sieciowki.
C&A wiem, ale jeszcze pytam o inne :)
slyszalam ze w HM jest dzial duzych rozmiarow, tylko sie zastanawiam czy w kazdym .
GERRY WEBER, mają rozmiary od 32 chyba do 46 właśnie :)
http://www.house-of-gerryweber.de/Outfits/gerry-farbwelten,de,sc.html
Ja widziałam w każdym w którym byłam :)
Moja mama w nim pracuje, ma 40% zniżki ale nosi rozmiary 34-36 (ma nawet spódnicę 32), więc nic tam na nią nie ma

hmm.. teraz to praktycznie w każdym. wydaje mi się, że minął czas samych 32 ;d
Konto usunięte: STrasznie mnie wysypalo, a moja twarz swieci sie okropnie. Potrzebuje jakiegos korektora/podkladu ktory zakryje czerwone pryszcze.
najlepiej by było gdybyś poszła do dermatologa, ja jedynie mogę polecić to, czego sama używam, czyli serii nivea visage young (bez tego podkładu i sztyftu) - to tak do codziennej pielęgnacji.
Podkładem nie zakryjesz 'górek' ani do końca ich koloru (jesli sa czerwone), chyba, że nałożysz naprawdę dużo (ale istnieje ryyko 'odpadnięcia' tapety).. ;>
Korektor, a i owszem' górek też nie zlikwiduje' ale zielony zakryje czerwony kolor.
Jednak najlepiej byłoby zwalczyć problem u podstawy, a nie tylko go maskować(często to pogarsza sprawę), także demratolog, dermatolog jeszcze raz dermatolog. (I z własnego doświadczenia- jeśli na pierwszej wizycie nie wyśle Cię na badania do laboratorium, to zmień dermatologa. Miałam 2 panie dermatolog, które bez badań faszerowały mnie, jak się okazało, nieodpowiednimi antybiotykami...)