Hej :)
Wygląd a wiek, czyli na ile lat Was oceniają inni ludzie :D
1. Właśnie na ile lat Was najczęściej oceniają ludzie, zawyżają Wasz wiek, czy myślą, że jesteście młodsi ? A może wyglądacie na tyle ile macie lat ? :)
2. Jak uważacie co wpływa na taki a nie inny osąd ?
3. Przeszkadza Wam to w ogóle, że ludzie się mylą co do Waszego wieku ?
lista tematów
Wygląd a wiek :) strona 3 z 4
No widzicie :) Więc wyobraźcie sobie sytuację, kiedy pytam Panią w Douglasie o krem przeciwzmarszczkowy - jej mina bezcenna

Jasmina: 1. Właśnie na ile lat Was najczęściej oceniają ludzie, zawyżają Wasz wiek, czy myślą, że jesteście młodsi ? A może wyglądacie na tyle ile macie lat ? :)
Mi przeważnie dają 16-17 lat xD Ale to też zależy od tego jak się umaluje i ubiorę.
Czasem przeszkadzało bo brali mnie za dzieciaka ale jak sobie teraz o tym pomyślę to wręcz przeciwnie- w końcu dłużej będę wyglądać mlodo :D
wyglądam na 15 lat.
Nie, zasadniczo to sam się z tego śmieje, bo na zdjęciach wyglądam jeszcze młodziej, niż w rzeczywistości; niby mam 21 lat, a od 3 lat, prócz wagi nic nie zmieniło się w moich rysach twarzy; prócz tego, że mam wyraźniejsze poliki

Jasmina: 1. Właśnie na ile lat Was najczęściej oceniają ludzie, zawyżają Wasz wiek, czy myślą, że jesteście młodsi ? A może wyglądacie na tyle ile macie lat ? :)
W moim przypadku bywa różnie. Słyszałem już, że wyglądam na 19-20 lat, na 30, a nawet 35 :D
Hmm, zarost i wyraz twarzy.
Zawsze mam beke jak ktoś znacznie zawyży

Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
nie wiem, ale czesto mnie pytaja w sklepach o dowod.
duzo na ocene danej osoby, jesli chodzi o kobiety, wplywa to w jaki sposob sie maluje. bo makijazem mozemy sie i odmlodzic i postarzyc.
nie zwracam uwagi w ogole.
hahahah

po cichu liczę że za te cztery lata będę miała podobnie

suckinsyn: Nie, zasadniczo to sam się z tego śmieje, bo na zdjęciach wyglądam jeszcze młodziej, niż w rzeczywistości;
A ja na odwrót

Jasmina: Właśnie na ile lat Was najczęściej oceniają ludzie, zawyżają Wasz wiek, czy myślą, że jesteście młodsi ? A może wyglądacie na tyle ile macie lat ? :)
Różnie to bywa. Mniej więcej waha się to od 17-21 maksymalnie.
Makijaż, ubranie, sposób bycie, rozmowa.
Rzadko kiedy.
Rysy twarzy, makijaż, styl bycia, tryb życia, odżywanie.
Nie przeszkadzałoby by mi to tak bardzo, gdyby mnie o tym informowano w miarę kulturalnie, a nie od razu grożono policją, bo rzekomo ukradłam/podrobiłam dowód.