Od bardzo dawna szukałam biustonosza z Marks & Spencer powiększającego piersi o 2 rozmiary na polskiej stronie nie znalazłam nic. Znalazłam na amerykańskiej
http://www.marksandspencer.com/2-Sizes-Bigger-Push-Up-Bra/dp/B003WJH58G?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=427493031&sr=1-1&qid=1305553328&pf_rd_
A moze któraś wie gdzie można kupic ten oto stanik ale na polskich stronkach. Bo chyba wątpie aby można było na tej stronie coś zamawiać bo chyba za daleko ;/
lista tematów
Marks & Spencer strona 2 z 5
sokol: pozwole sobie tylko dodać, ze powiekszanie sobie piersi specjalnie do tego stworzonymi stanikami typu push-up badz innym dziadostwem zakrawa na przeogromne kompleksy. dziekuje.
A idac dalej tym tokiem myslenia - wszystko co robisz, by wygladac lepiej niz wygladasz spowodowane jest przeogromnymi kompleksami.
Konto usunięte: powiększającego piersi o 2 rozmiary na polskiej stronie nie znalazłam nic. Znalazłam na amerykańskiej
http://www.marksandspencer.com/2-Sizes-Bigger-Push-Up-Bra/dp/B003WJH58G?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=427493031&sr=1-1&qid=1305553328&pf_rd_
a co to kutfa jest? :D
seksowne to jest cos takiego :) [jak dla mnie]

te "twarde" push-upy nijak nie sa dla mnie kobiece.
nie wiem jak nazywa się fachowo stanik który wkleiłem wyzej ale piersi wygladaja w nim naturalnie a nie jakby potrzebowały "balkonika" :D
sokol: nie wiem jak nazywa się fachowo stanik który wkleiłem wyzej ale piersi wygladaja w nim naturalnie a nie jakby potrzebowały "balkonika" :D
Taki stanik jaki pokazałeś powyżej to akurat nazywa się balkonetką

Inna sprawa, że dość ujowo dobraną, krawędź miski widocznie wcina jej się w pierś. Powinno leżeć tak:

quote=Anonym00se]stanik. modeluje kobiece piersi.
tak jak np poduszka w marynarkach modeluje barki i plecy a nie je powiększa ;D
Nie zgodzę się, biust zdecydowanie lepiej modelują miękkie biustonosze od zbroi. Paradoksalnie pierś w biustonoszu miękkim może wyglądać nie tylko na większą ale też na zdecydowanie bardziej kształtną niż w puszapie.
w wiekszosci przypadkow mam wrazenie, ze po takie formy pomocy swoim piersiom siegaja małolaty z gimnazjum :) po co- a po to by miec piersi wieksze niz kolezanka z lawki obok ;p
btw - nie mialem kiedys sytuacji ze zdejmujac dziewczynie stanik wydawalo Ci sie ze czesc piersi została w nim? :D ja mialem i dlatego uwazam ze jest to straszna lipa.
zdecydowanie sie z tym zgadzam