Reputacja: -1 |
BluzgometrTM: 0
naaats
19 мая 2011 (pierwszy post)
Jak według was będzie wyglądała spódnica z wysokim stanem + biała koszula + marynarka.
We wtorek mam bierzmowanie.
Widzi wam się to ? Bo ja sama już nie wiem
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
ImaDrug
19 мая 2011
Nie będzie Co za gorąco w tej marynarce? Jeśli będzie ciepło to bez marynarki bedzie ok,a jeśli chłodno to wez marynarke.Ale zestaw ok :)
Reputacja: -1 |
BluzgometrTM: 0
naaats
19 мая 2011
Konto usunięte: Nie będzie Co za gorąco w tej marynarce? Jeśli będzie ciepło to bez marynarki bedzie ok,a jeśli chłodno to wez marynarke.Ale zestaw ok :)
Chodzi o to, że to będzie w kościele, a w kościele jest zimno : )
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Reputacja: -4 |
BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
19 мая 2011
naaats: Jak według was będzie wyglądała spódnica z wysokim stanem + biała koszula + marynarka.
jeśli masz obie części z tego samego zestawu to dobrze będzie to wyglądać :) sama kupowałam taki komplet na maturę dwa lata temu i wyglądało to ok :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Glaubenskrieger
19 мая 2011
naaats: Widzi wam się to ?
jak najbardziej.
W razie gorąca, marynarkę możesz zdjąć.
Babsy
19 мая 2011
pewnie ze sie nada:) tez mysle o spodnicy z wysokim stanem na obrone, ale chcialabym taka tuz za kolano.
Tricia
19 мая 2011
będzie ok, ja tak chodzę na co dzień... standardowy i bezpieczny zestaw.
HardcoremJestem
20 мая 2011
naaats: Jak według was będzie wyglądała spódnica z wysokim stanem + biała koszula + marynarka.
Bez marynarki i będzie super,sexownie.
HardcoremJestem
20 мая 2011
Aha i załóż do tego szpilki a nie jakieś baleriny
vampirediares
20 мая 2011