Kiedyś kiedy był szał na kolorowe spodnie kupiłam zielone. Po pewnym czasie miałam je wyrzucić, ale za namową mamy zimowały sobie w szafie. Teraz widzę, że znów zaczyna się ''szał'' na takowe spodnie a dodam, że i mi zaczęły się podobać.
z czym je nosić?
+balsam vichy w tym pękaty słoiczku. Kupić czy jest coś jeszcze lepszego?[/center]
lista tematów
zielone spodnie
Aha, no i jeszcze chyba, że lubisz najnowszy trend mixowania kolorów :P
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
gagulina: Kiedyś kiedy był szał na kolorowe spodnie kupiłam zielone. Po pewnym czasie miałam je wyrzucić, ale za namową mamy zimowały sobie w szafie. Teraz widzę, że znów zaczyna się ''szał'' na takowe spodnie a dodam, że i mi zaczęły się podobać.
z czym je nosić?
Tak jak wyżej - z prostą, białą bokserką i czarnymi balerinami albo szpilkami. Możesz dorzucić jakiś ciekawy wisiorek, byle w kolorystyce tegoż "zestawu". ;) Może być też wersja z luźną, "sukienkowatą" bluzeczką na cienkich ramiączkach, jeżeli takie lubisz (mam nadzieję, że wiesz o jaką mi chodzi ;P) plus jakieś skromne, lekkie sandałki. Ja to widzę w ten sposób, ale to do Ciebie należy ostateczny wybór. ;)
kiedyś była moda na to ale wtedy kojarzyło mi się to bardziej z jakimś poke czy coś
ale ogólnie w prostych zestawach fajnie to wygląda w połączeniu z bielą lub czernią
w sumie mix kolorów w granicach też jest fajny
w tym zestawie zielone spodnie moim zdaniem wyglądają cudownie:
maybe I had said something that was wrong
gagulina: Kiedyś kiedy był szał na kolorowe spodnie kupiłam zielone. Po pewnym czasie miałam je wyrzucić, ale za namową mamy zimowały sobie w szafie. Teraz widzę, że znów zaczyna się ''szał'' na takowe spodnie a dodam, że i mi zaczęły się podobać.
Ja bym je nosiła w okresie kiedy nie ma na nie 'szału'