gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  22 мая 2011 (pierwszy post)

Kiedyś kiedy był szał na kolorowe spodnie kupiłam zielone. Po pewnym czasie miałam je wyrzucić, ale za namową mamy zimowały sobie w szafie. Teraz widzę, że znów zaczyna się ''szał'' na takowe spodnie a dodam, że i mi zaczęły się podobać.

z czym je nosić?
+balsam vichy w tym pękaty słoiczku. Kupić czy jest coś jeszcze lepszego?[/center]

SoDope
SoDope
  22 мая 2011
gagulina
gagulina: z czym je nosić?

ja bym postawiła na zwykłą białą bokserke .. by sie kolorystycznie nie gryzło - i czarne baleriny.
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  22 мая 2011
gagulina
gagulina: z czym je nosić?

Jeśli zielone spodnie, to reszta musi być już prosta. Biała bokserka, czarne baleriny, czarna torba.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

naaats
naaats
  22 мая 2011

Aha, no i jeszcze chyba, że lubisz najnowszy trend mixowania kolorów :P

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  22 мая 2011

biała/czarna bluzka (zależy, jakie wolisz) czarne buty.

Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  22 мая 2011

Żółty top - będziesz wyglądać jak mleczyk.

naaats
naaats
  22 мая 2011
Qbkens
Qbkens: Żółty top - będziesz wyglądać jak mleczyk.

:lol:

znaki

Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  22 мая 2011

Jak masz czarne włosy, to jak słonecznik.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  22 мая 2011
gagulina
gagulina: Kiedyś kiedy był szał na kolorowe spodnie kupiłam zielone. Po pewnym czasie miałam je wyrzucić, ale za namową mamy zimowały sobie w szafie. Teraz widzę, że znów zaczyna się ''szał'' na takowe spodnie a dodam, że i mi zaczęły się podobać. z czym je nosić?

Tak jak wyżej - z prostą, białą bokserką i czarnymi balerinami albo szpilkami. Możesz dorzucić jakiś ciekawy wisiorek, byle w kolorystyce tegoż "zestawu". ;) Może być też wersja z luźną, "sukienkowatą" bluzeczką na cienkich ramiączkach, jeżeli takie lubisz (mam nadzieję, że wiesz o jaką mi chodzi ;P) plus jakieś skromne, lekkie sandałki. Ja to widzę w ten sposób, ale to do Ciebie należy ostateczny wybór. ;)
mmaryjka
mmaryjka
  23 мая 2011
gagulina
gagulina: +balsam vichy w tym pękaty słoiczku. Kupić czy jest coś jeszcze lepszego?

kupić bo jest bardzo dobry + świetnie pachnie, aczkolwiek wg mnie lepsze od niego jest masło mango z body shopu.
sinaasappelsap
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
sinaasappelsap
  23 мая 2011

kiedyś była moda na to ale wtedy kojarzyło mi się to bardziej z jakimś poke czy coś
ale ogólnie w prostych zestawach fajnie to wygląda w połączeniu z bielą lub czernią
w sumie mix kolorów w granicach też jest fajny
w tym zestawie zielone spodnie moim zdaniem wyglądają cudownie:

maybe I had said something that was wrong

Darunia511
Darunia511
  23 мая 2011
gagulina
gagulina: Kiedyś kiedy był szał na kolorowe spodnie kupiłam zielone. Po pewnym czasie miałam je wyrzucić, ale za namową mamy zimowały sobie w szafie. Teraz widzę, że znów zaczyna się ''szał'' na takowe spodnie a dodam, że i mi zaczęły się podobać.

Ja bym je nosiła w okresie kiedy nie ma na nie 'szału'
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.