latynoska6
latynoska6
  27 мая 2011 (pierwszy post)
Przykuwacie dużą uwagę do waszej bielizny czy zakładanie byle co.Cieszycie się z zakupu jakiś ładnych majteczek, stanika? Jeśli tak to jaka jest wasza ulubiona. Figi, szorty, stringi, biustonosze push-up, zwykłe?

STRINGI C

Co myślicie o tego typu nowościach podobają się? Założyłybyście je?

GORSETY.
Chciałabym sobie kupić jakiś gorset, który mogłabym założyć pod bluzkę, aby poprawić jakoś moje kształty tylko za bardzo się na nich nie znam. Nigdy nie miałam. Może mi ktoś poleci jakiś, który ładnie uwydatni talie ;)
Jasmina
Jasmina
  27 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przykuwacie dużą uwagę do waszej bielizny czy zakładanie byle co.Cieszycie się z zakupu jakiś ładnych majteczek, stanika?

Dla mnie bielizna jest bardzo ważna, zawsze mam jakąś ładną, seksowną ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Figi, szorty, stringi, biustonosze push-up, zwykłe?

Stringów nie lubię. Koronkowe figi najbardziej lubię. Staniki mam i usztywniane i bez usztywnień. Push-up jest mi niepotrzebny, więc go nie noszę ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślicie o tego typu nowościach podobają się? Założyłybyście je?

Wygląda jak podpaska- obrzydliwość.
Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  27 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przykuwacie dużą uwagę do waszej bielizny czy zakładanie byle co.Cieszycie się z zakupu jakiś ładnych majteczek, stanika? Jeśli tak to jaka jest wasza ulubiona. Figi, szorty, stringi, biustonosze push-up, zwykłe?

Zakładm to, co pierwsze rano wypadnie z szafy.
Zakupy doprowadzają mnie do furii, nienawidzę tej czynności.
Figi i szorty zimą, stringi latem - wszystkie rozdzaje gaci lubię. A w męskich bokserkach fajnie się śpi. Biustonosze zwykłe, push up mi niepotrzebny.

Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślicie o tego typu nowościach podobają się? Założyłybyście je?

ciekawa jestem, w jaki sposób to się trzyma na właściwym miejscu.
Raczej nie.
pijana
pijana
  27 мая 2011

Oczywiście przykładam uwagę, bieliznę najczęściej kupuję w Esotiq. Noszę i stringi i figi, biustonosze także różne - push up i nie, ale zawsze sztywne. A "stringi C" są MAKABRYCZNE.

MotylekRapi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
MotylekRapi
  27 мая 2011
Konto usunięte

Hahaha...masakra ;D Gdybym miała do wyboru "to" i pantalony Bridget Jones wybrałabym drugą opcję ;D

If you don't wanna be my best friend then why am i still in your bed?

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  27 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przykuwacie dużą uwagę do waszej bielizny czy zakładanie byle co.

No raczej zwracam uwagę :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Cieszycie się z zakupu jakiś ładnych majteczek, stanika? Jeśli tak to jaka jest wasza ulubiona. Figi, szorty, stringi, biustonosze push-up, zwykłe?

Lubię figi i szorty a stringi noszę rzadko bo nie lubię :ziober2: Biustonosz mam chyba jeden push-up a reszta normalna.

Konto usunięte

O nie nie nie.... never :wtf:
Babsy
Babsy
  27 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przykuwacie dużą uwagę do waszej bielizny czy zakładanie byle co

no pewnie ze przywiazuje wage:) uwielbiam fikusna bielizne:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Cieszycie się z zakupu jakiś ładnych majteczek, stanika?

oczywiscie:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli tak to jaka jest wasza ulubiona. Figi, szorty, stringi, biustonosze push-up, zwykłe?

z kazdego fasonu znajde cos dla siebie, choc moj facet najbardziej lubi jak nosze koronkowe szorty;P a ja przepadam za push-upami:)

Konto usunięte

moglabym kupic:) widzialam to juz ze 2 lata temu w focusie:)

Konto usunięte
Konto usunięte: GORSETY.

uwielbiam... ale nie modelujace, tylko biezlizniane, cos takiego
:w00t:
Fieska
Fieska
  27 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przykuwacie dużą uwagę do waszej bielizny czy zakładanie byle co.

Zwracam uwagę jaką bieliznę zakładam do pracy (żeby nie była odkryta dupa przez prześwitujące spodnie), lub jakie zakładam pod spodnie i w zależności od okazji.

Konto usunięte
Konto usunięte: Cieszycie się z zakupu jakiś ładnych majteczek, stanika? Jeśli tak to jaka jest wasza ulubiona. Figi, szorty, stringi, biustonosze push-up, zwykłe?

Lubię nową bieliznę, ale najbardziej zakupów cieszył się zawsze mój facet. Ja lubię kupować staniki.
Staniki z push up'em, a jako majki lubię stringi. Najlepiej coś w tym stylu.

Konto usunięte

Nie, nigdy nie włożyłabym czegoś takiego.

Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałabym sobie kupić jakiś gorset, który mogłabym założyć pod bluzkę, aby poprawić jakoś moje kształty tylko za bardzo się na nich nie znam. Nigdy nie miałam. Może mi ktoś poleci jakiś, który ładnie uwydatni talie ;)

Może coś takiego?
Fieska
Fieska
  27 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może coś takiego?

Co jeszcze mogę polecić to coś w tym stylu.
Kupiłam sobie przed świętami Bożego Narodzenia, żeby nie wyglądać całkiem jak wieloryb i muszę powiedzieć, że świetna sprawa.
marta0859
marta0859
  27 мая 2011
Konto usunięte

Nie zakładam "byle czego", chyba że do spania.
do spania zakładam takie "duże" majty, albo w ogóle bo tak mi wygodnie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Figi, szorty, stringi, biustonosze push-up, zwykłe?

Staniki usztywniane, ale tych wypychanych, 'push-up' nie lubię, chociaż czasami zakładam.
Co do majtek figi albo stringi, ale to rzadziej

Konto usunięte
Konto usunięte: Założyłybyście je?

NIE
latynoska6
latynoska6
  27 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co jeszcze mogę polecić to coś w tym stylu. Kupiłam sobie przed świętami Bożego Narodzenia, żeby nie wyglądać całkiem jak wieloryb i muszę powiedzieć, że świetna sprawa.

No to by było dobre ;)
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  27 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam sobie przed świętami Bożego Narodzenia, żeby nie wyglądać całkiem jak wieloryb i muszę powiedzieć, że świetna sprawa.

a kupowałaś przez internet czy w sklepie?
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  27 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przykuwacie dużą uwagę do waszej bielizny czy zakładanie byle co.Cieszycie się z zakupu jakiś ładnych majteczek, stanika? Jeśli tak to jaka jest wasza ulubiona. Figi, szorty, stringi, biustonosze push-up, zwykłe?

na co dzień zazwyczaj zakładam bawełniany stanik (taki delikatny push-up i zwykłe figi, stringów nie noszę, bo mam wtedy dziwne uczucie, że coś mi się 'gdzieś' wbija
jak sobie kupię coś ładnego to się cieszę, ale to rzadko się zdarza
moja ulubiona bielizna to komplet z triumpha, który dostałam na mikołajki - jest super wygodny, a stanik mimo, że bardzo cieniutki i delikatny to bardzo fajnie trzyma piersi :)

Konto usunięte
Konto usunięte: STRINGI C http://p1.kimono.pl/p1.kimono.pl/ba78de93c9e65c198c86af3667cf0fe3.jpg Co myślicie o tego typu nowościach podobają się? Założyłybyście je?

raczej bym nie założyła
w ogóle jak to się niby ma trzymać? na kleju jakims czy co?
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Fieska
Fieska
  28 мая 2011
Gejszalicious
Gejszalicious: Fieska:Kupiłam sobie przed świętami Bożego Narodzenia, żeby nie wyglądać całkiem jak wieloryb i muszę powiedzieć, że świetna sprawa.a kupowałaś przez internet czy w sklepie?

Kupowałam z triumpha w sklepie
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 мая 2011
Konto usunięte

bardzo duza i nie lapie jak mozna nie przykladac uwagi.
biustonosze kupuje jak mi sie spodobaja - na codzien nosze raczej usztywniane badz push upy, do lozka mam inne. w sumie staniki najbardziej lubie kupowac.

Konto usunięte

nie lubie podpasek, nie.
zreszta wolalabym sobie namalowac bielizne na ciele niz ubierac takie cos.

Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałabym sobie kupić jakiś gorset, który mogłabym założyć pod bluzkę, aby poprawić jakoś moje kształty tylko za bardzo się na nich nie znam. Nigdy nie miałam. Może mi ktoś poleci jakiś, który ładnie uwydatni talie ;)

http://www.uppercup.com/esbelt-slimming-vest
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.