naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  2 июня 2011 (pierwszy post)
Chciałam kupić sobie balsam brązujący do ciała. Jaki polecacie ?

Jak i po ilu dniach schodzi ze skóry ? Co ile dni można go nakładać ?

Jak nakładać, żeby nie było plam i smug ?

:bye:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Ajchentererere
Ajchentererere
  3 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja smarowałam się i rano i wieczorem i dziś rano dwa razy

to napisz jak efekty to tez spróbuje ;D
Babsy
Babsy
  3 июня 2011
Jasmina
Jasmina: Kawe dosyć czuć

szkoda... ale powacham kiedys w sklepie, moze jakos bym zniosla jak tak zachwalacie:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Siostra kupiła dziś z Perfecty i pachnie jak budyń waniliowy

mozesz wrzucic foto, jaki to:)?
incepcja1
incepcja1
  4 июня 2011
naaats
naaats: Jaki polecacie ?

ja uzywam Ziaja, Sopot, Balsam brązujący relaksujący. Juz po 1 uzyciu (4-5h) widac efekty :) nie ma smug ani plam tylko trzeba go rownomiernie rozsmarowac a z tym nie ma problemu bo ma extra konsystencje :) Jedynym minusem jak dla mnie to zapach bo po kilku godzinach smierdzi troche samoopalaczem ale da sie przezyc no i dosc dlugie wchlanianie :) ale za taka cene i efekt nie pomaranczowej tylko naturalnej opalenizny to jest rewelacyjny :)
incepcja1
incepcja1
  4 июня 2011

zapomnialam dodac ze ja osobiscie w tym balsamie nie wyczuwam zeby relaksowal moje cialo :)

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  4 июня 2011
Babsy
Babsy: mozesz wrzucic foto, jaki to:)?

ten:
SoDope
SoDope
  4 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to napisz jak efekty to tez spróbuje ;D

efekt nie jest taki mocny - być może dlatego, że się umyłam więc troche zeszło ale teraz znowu nakładam :ziober2:
Ajchentererere
Ajchentererere
  4 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: efekt nie jest taki mocny - być może dlatego, że się umyłam więc troche zeszło ale teraz znowu nakładam

Czyli ja też próbuje drugi raz ;D ale zauważyłam, że nawet po umyciu rąk po użyciu żółnką mi delikatnie paznokcie ;/
madzia2143
madzia2143
  4 июня 2011

ja mam z dove ale boje się że będę miała smugi.

mmaryjka gdzie taką rękawicę dostanę?

SoDope
SoDope
  4 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że nawet po umyciu rąk po użyciu żółnką mi delikatnie paznokcie ;/

ja mam pomalowane paznokcie bezbarwnym to może mnie to chroniło :D
malami81
malami81
  4 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka gdzie taką rękawicę dostanę?

np. tu http://allegro.pl/xen-tan-rekawica-do-nakladania-samoopalacza-i1650876027.html
mmaryjka
mmaryjka
  4 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka gdzie taką rękawicę dostanę?

ja swoją kupiłam w body shopie, ale ma już ze 3 lata i ten samoopalacz trochę ją zeżarł, mimo że tak często nie używam. myślę, że będzie nawet w rossmanie
Babsy
Babsy
  4 июня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ten:

dzieki:) rozejrze sie:)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale zauważyłam, że nawet po umyciu rąk po użyciu żółnką mi delikatnie paznokcie

ja po uzyciu rak nie myje, zeby nie zmyc samoopalacza z grzbietu dloni, ale wycieram w reczniki papierowe:)
adra1992
adra1992
  5 июня 2011

Ja mialam z Dove - Summer Glow (te jasniejsze odcienie) i nie pozostawia smug ani sladow a efekty widac.

Ajchentererere
Ajchentererere
  5 июня 2011
Babsy
Babsy: ja po uzyciu rak nie myje, zeby nie zmyc samoopalacza z grzbietu dloni, ale wycieram w reczniki papierowe:)

Musze spróbować ;)
wanttobeloved
wanttobeloved
  5 июня 2011

dla mnie najlepszy z dove

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.