Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 12
Elph06
7 июня 2011 (pierwszy post)
Znajdę jakiś lakier do 10zł biały perłowy o w miarę dobrej jakości? Głównie chodzi o krycie, a jakby był długotrwały, to już w ogóle super.
Może znacie jakieś tanie 'perełki'?
Mama sobie zażyczyła, a że ja większość lakierów dostaję, to nie wiem które warto kupić
Najlepiej łatwo dostępny, w Rossmanie albo Naturze.
Reputacja: -4 |
BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
7 июня 2011
moze golden rose, bell, ados
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Reputacja: -1 |
BluzgometrTM: 0
naaats
8 июня 2011
Polecam jak najbardziej.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
NieBanujcieGessler
8 июня 2011
Najlepsze są pękające!
pauluss99
8 июня 2011
Elph06: Znajdę jakiś lakier do 10zł biały perłowy o w miarę dobrej jakości? Głównie chodzi o krycie, a jakby był długotrwały, to już w ogóle super.
Mama sobie zażyczyła, a że ja większość lakierów dostaję, to nie wiem które warto kupić
Najlepiej łatwo dostępny, w Rossmanie albo Naturze.
Dużo jest tanich a dobrych lakierów. U mnie w drogerii jest pełno przeróżnych perłowych odcieni. Śliczne są i tanie. Ja uwielbiam lakiery z Wibo Express growth. Mają dodatkowo zaawansowaną multi-witaminową formułę wspomagającą wzrost paznokci. Są jednak mało kryjące i trzeba nakładać kilka warstw, albo codziennie dokładać nową. Wiec chyba odpadają;/ dla mnie jednak to nie problem.
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
8 июня 2011
Konto usunięte: Ja używam tego
do malowania cycków które prezentujesz w sieci? :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
BillieJean58
8 июня 2011
Elph06: Znajdę jakiś lakier do 10zł biały perłowy o w miarę dobrej jakości? Głównie chodzi o krycie, a jakby był długotrwały, to już w ogóle super.
ja lubie lakiery z wibo. moze mają odcien takiego jakiego suzkasz. w rossmanie od około 4,5zł ;)
Denaris
8 июня 2011
Prinz: do malowania cycków które prezentujesz w sieci? :D