lista tematów
Brwi. strona 1 z 2
Witam!
Dawno mnie tutaj nie było... ;-)
Chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość laserowej regulacji brwi?
Szukałem trochę w internecie, jednak na żadnej stronie gabinetu kosmetycznego nie widziałem aby się tym zajmowali.
Mam krzaczaste brwi, chciałbym je 'zmienić' na rzadsze...
(:
Dawno mnie tutaj nie było... ;-)
Chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość laserowej regulacji brwi?
Szukałem trochę w internecie, jednak na żadnej stronie gabinetu kosmetycznego nie widziałem aby się tym zajmowali.
Mam krzaczaste brwi, chciałbym je 'zmienić' na rzadsze...
(:
"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę"
http://www.consensus.med.pl/index.php?action=pages_2&action_id=3
Tutaj masz opisane co nie co, tzn cennik i jak widac laserowa depilacja brwi kosztuje około 120-260 zł
A tak w ogóle to cześć! :*
Tutaj masz opisane co nie co, tzn cennik i jak widac laserowa depilacja brwi kosztuje około 120-260 zł

A tak w ogóle to cześć! :*
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Mogłabym dostać jakieś zdjęcie w którym mógłbyś uwidocznić jak mają wyglądać Twoje nowe brwi?
Dla mnie schemat brwi u mężczyzn jest prostu : mężczyzna nie potrzebuje regulacji brwi. Wręcz uważam ,że jest to swojego rodzaju ,,przesadne dbanie o siebie" ,które nie pasuje mi w ogóle do typowego image faceta.
Konto usunięte: Dla mnie schemat brwi u mężczyzn jest prostu : mężczyzna nie potrzebuje regulacji brwi. Wręcz uważam ,że jest to swojego rodzaju ,,przesadne dbanie o siebie" ,które nie pasuje mi w ogóle do typowego image faceta.
dok;ladnie, ja dopuszczam tylko wyrywanie jak sie robi jedna, nawet mojemu bylemu to robilem, bo co tydzien zaczynal wygladac jak malpka :P
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Tez mi się nie wydaje, żeby trzeba było coś w nich zmieniać ^^
A jeśli już tak bardzo pragniesz to poproś koleżankę, żeby "przejechała" ci plastrami z woskiem...tanio,łatwo,szybko i się krępować nie będziesz :D
Mimo wszystko nadal jestem zdania, że brwi masz fajne ;D
Pozdro :D
If you don't wanna be my best friend then why am i still in your bed?