Cześć.
Co na podrażnienia po depilacji okolic bikini ? Na piekące jakby 'krostki'. One schodzą po ok. 2 dniach, po nałożeniu 2 ton kremu nawilżającego, ale przez te 2 dni to utrapienie, bo piecze : / Co zrobić, żeby nie było podrażnień w ogóle?
lista tematów
Podrażnienia.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Zaraz po depilacji posmaruj tormentiolem miejsca gdzie występują krostki, załóż coś szerszego z ubrania i nie nakładaj obcisłych rzeczy przed wyschnięciem, bo może brudzic Ci bieliznę, ale naprawdę pomaga :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
zaraz po depilacji krem penaten. pudełko wielkości kremu nivea, ciut droższe, ale bardzo wydajne. krem jest dość gęsty więc starcza na długo, a potrafi zdziałać cuda. sama byłam zaskoczona. dla mnie to najlepsze rozwiązanie.
tylko trzeba uważać na bieliznę bo trochę może pobrudzić. długo też się wchłania więc nakładanie spodni również niewskazane. ;)
W jakiejś drogerii. Rossmann, Natura. Szukać na dziale z kosmetykami dla dzieci. :D
Odnosiło się to do ceny kremu nivea, kosztuję więcej od niego. :P Czyli jakieś 8zł. Nie wiek dokładnie bo nie kupuję go za często bowiem starcza mi naa strasznie długo. :)
Aa i to cena mniejszego opakowania.
SummerSale: W jakiejś drogerii. Rossmann, Natura. Szukać na dziale z kosmetykami dla dzieci. :D
Odnosiło się to do ceny kremu nivea, kosztuję więcej od niego. :P Czyli jakieś 8zł. Nie wiek dokładnie bo nie kupuję go za często bowiem starcza mi naa strasznie długo. :)
Aa i to cena mniejszego opakowania.
Dzięki, będę musiała wypróbować ;p
A.
naaats: Co na podrażnienia po depilacji okolic bikini ? Na piekące jakby 'krostki'. One schodzą po ok. 2 dniach, po nałożeniu 2 ton kremu nawilżającego, ale przez te 2 dni to utrapienie, bo piecze : / Co zrobić, żeby nie było podrażnień w ogóle?
gól się z włosem, a nie pod włos, a po goleniu zatrzep zasypką dla dzieci
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
naaats: Co na podrażnienia po depilacji okolic bikini ? Na piekące jakby 'krostki'. One schodzą po ok. 2 dniach, po nałożeniu 2 ton kremu nawilżającego, ale przez te 2 dni to utrapienie, bo piecze : / Co zrobić, żeby nie było podrażnień w ogóle?
Balsamuj po goleniu i po każdym myciu. Najlepszy był jak dla mnie balsam po goleniu nivea for men