Co sądzicie na temat tej sieci?
Jakie są ceny torebek butów itp itd.?
Warto kupowac rzeczy i potem je sprzedawac? Jakie sa wasze doswiadczenia z Primarkiem?
Primark
szmatex
grosze
mimo niskich cen nie kupuje, jakosc ujowa, a do tego byla afera o wykorystywaniu taniej sily roboczej w nieludzkich warunkach
GARDZE TAKA FIRMA , wole zaplacic wiecej, dostac lepsza jakosc i miec czyste sumienie ze nie propaguje niewolnictwa jestem za FAIR TRADING
NIE JESTEM handlowcem i jak wyzej, nie propaguje scierwa ktore wyzyskuje ludzi by zarabiac na niskich cenach
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mam kilka ciuchów kupionych na Allegro za grosze, jestem zadowolona zwłaszcza z dwóch spódnic wylicytowanych za ok. 30 zł każda. Z tego co wiem w UK ten sklep jest uważany za
właśnie, nie byłam, nie wiem. Zresztą przy ich zarobkach pewnie większość stać na coś lepszego.
Tanie rzeczy, średniej jakości. Tak jak dziewczyny pisały, w Anglii uważany za sklep dla biedniejszych, ale ruch tam jest spory

Bardzo przystępne ;)
W Polsce pewnie warto je sprzedawać, bo widzę, że na Allegro ładnie idą:P Byłam tam kilka razy i kupiłam jakąś sukienkę, i coś tam jeszcze...
Kupiłam tam kiedyś t-shirt bodajże za 20 złotych. Bardzo mi się podoba, już dłuższy czas go mam i nic złego z nim się nie dzieje.
Co do torebek, ostatnim razem widziałam tam coś w tym stylu:
w cenach 60-100 zł.
Wbrew tym wszystkim co odrazali mi kupowania w Primarku, " zniszczy sie za pierwszym razem, szajs, beznadzieja" etc. ja kilkakrotnie robilam tam zakupy. Efekt : Nie narzekam. Kupilam jakies 3 lata temu tam dżinsy za 2,5 funta - smieszna cena. Mam je do dnia dzisiejszego. Nie przetarly sie, nie zniszczyly. Tak samo mam kilka par balerin, bluz, bluzek. Jedna bluza po 2 praniach sie zmechacila , reszta jest ok.
Jak patrze na ceny na allegro z Primarku to mnie smiesza . Łapie zawsze za tel. dzwonie do Siostry, a ona kupuje mi rzeczy za grosze, nie tylko w Primarku. Kto by powiedzial, ze bede miec spodnice louis vuitton czy tomiego za 2 funty ;D kocham za to UK !!
Za tydzień właśnie jadę do UK;) Co jeszcze warto kupić? Kosmetyki?
No ale ludzie kupują na allegro też;) Więc jak coś to może coś sprzedam jak nie podpasuje
wszystko co mozliwe kupisz do max 5 ciu funtow za sztuke o ile dobrze pamietam.
nie wiem czy warto kupywac i sprzedawac, nie zajmuje sie niczym takim.
kupilam kiedys w primarku pare swetrow, kilka bluzek i kocyk - i tak - swetry jeszcze ujda w tlumie, jak w zimie jest mi zimno to zakladam je pod jakis lepszy sweter, bluzki (tshirty w sensie) to po 1 szym praniu nadawaly sie tylko juz jako pizamy, nie wyszlabym w czyms takim do ludzi. no ale kocyk zarypisty jest, szukalam takiego po sklepach pamietam i nie znalazlam, dopiero przez przypadek w primarku go zobaczylam i akurat on im sie udal. aha, pamietam jeszcze ze kiedys przymierzalam spodnie, to pomijajaj juz to jaki maja zal z rozmiarami to ja juz bym je lepiej uszyla.
Może jest to i sklep z tanimi rzeczami, dla biedniejszych ludzi, ale t-shirtów, swetrów, szortów czy toreb, które tam widziałem w Polsce nie dostanę do teraz. Nie chodzi mi tylko o cenę, ale o wzór i styl także.