Nabyłam dziś spódnicę tulipana w kolorze limonkowym ,
*Bluzka na spódnicę czy w ? ( posiadam białą z żabotem,będzie pasowała?)
*Z jakimi kolorami mogę też ją nosić?
*Będą pasowały jasnoszare rzymianki ?
Znalazłam jakieś stare okulary przeciwsłoneczne , mogę je nosić śmiało czy są już niemodne?(wybaczcie ale sa jeszcze brudne)
lista tematów
zakończenie. strona 1 z 2
Konto usunięte: *Bluzka na spódnicę czy w ? ( posiadam białą z żabotem,będzie pasowała?)
1.Według mnie ,,w".
Zresztą zestawienia ,,w" ostatnio bardzo mi się podobają.
2. Ja uwielbiam mieszać kolory - ale doradziłabym ciemną zieleń np.
3. Prawdopodobnie tak.
Konto usunięte: Znalazłam jakieś stare okulary przeciwsłoneczne , mogę je nosić śmiało czy są już niemodne?
Nie wiem jak Ty - ale ja zazwyczaj wybieram , to co mi się podoba ,a nie to co akurat modne. Więc trudno mi na to pytanie odpowiedzieć. ;]
Konto usunięte: *Bluzka na spódnicę czy w ? ( posiadam białą z żabotem,będzie pasowała?)
1. "W"
2. Beż, brąz, biel, czerń, jako dodatek ładnie wyglądałaby torebka w kolorze fuksji.
3. Będą pasowały

Konto usunięte: Znalazłam jakieś stare okulary przeciwsłoneczne , mogę je nosić śmiało czy są już niemodne?(wybaczcie ale sa jeszcze brudne)
Jeśli Ci w nich do twarzy, to oczywiście, że można nosić : )
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Na spódnice, jak będzie w, to może zaburzać optycznie proporcje między częścią od pasa w dół a od pasa w górę. Żabotom mówię: raczej nie

Żółty.
Nie, będą pasowały żywsze kolory.
Konto usunięte: Znalazłam jakieś stare okulary przeciwsłoneczne , mogę je nosić śmiało czy są już niemodne?(wybaczcie ale sa jeszcze brudne)
Ciągle sa modne, noś jak chcesz.
W spódnicę, będzie pasowała

Qbkens: Na spódnice, jak będzie w, to może zaburzać optycznie proporcje między częścią od pasa w dół a od pasa w górę. Żabotom mówię: raczej nie
Spódnica tulipanowa poszerza biodra, żabot powiększy cyc, proporcje będą idealne :P
Wg mnie pasują Ci