*
szukam po sklepach i szukam...
taki kosmetyk, nivea, invisible protection.
widuje tylko 50-tki.
czy ktoras z was widziala w jakims sklepie, sieci drogerii itp - faktor 10?
*
dobry balsam/zel po opalaniu.
bez zadnych swiecacych drobinek.
najlepiej chlodzacy
max 30zl.
*
w jakiej sieciowce znajde niedrogie bikini, sprzedawane oddzielnie, nie gora+dol?
zalezy mi na gorach ladnie pousztywnianych:D
new yorkery, h&my itp przekopane.
fajnie, jakby sie zmiescic w 30zl za gore:)
lista tematów
na slonce:) strona 1 z 2

ja tego używam już od kilku sezonów i to był jedyny ratunek dla moich ramion poza Pantenolem.. a czy są drobinki to zaraz sprawdzę na sobie

nie jestem pewna czy to to ale chyba go widziałam w niemarkowej drogerii

To ja podbiję. Szukam jakiegoś dobrego kremu dzięki któremu się nie opalę, czyli podsumowując taki, który będzie odbijał promienie słoneczne.
Konto usunięte: ja tego używam już od kilku sezonów i to był jedyny ratunek dla moich ramion poza Pantenolem.. a czy są drobinki to zaraz sprawdzę na sobie
daj znac

tutaj jest tylko problem przymierzenia - w ciemno trzebaby:P ale przy malym rozmiarze powinno byc ok, sprawdze:)
w sieciówce to nie wiem, ale wejdź sobie na stronę novella.pl i tam masz kostiumy do wyboru, do koloru, możesz zamówić różne rozmiary góry i dołu, jak cos nie pasuje to odsyłasz, wymieniają, a kostiumy prześliczne, tez tam kupowałam, a poduchy w staniku prawie takie jak w normalnej bieliźnie

Brzeginka: Ano właśnie, tak jak napisała PapsiP, mowa była o takim duuuużym Tesco. W nich jest spora część sklepu z ciuchami wszelakimi (F&F, Cherokee) gdzie są też przymierzalnie
wlasnie, najblizej mam taki ogrooooomny, ktory sam w sobie jest centrem handlowym, to pewnie bedzie miec:D
bylam tam ze dwa razy i ubran nie ogladalam

Konto usunięte: w sieciówce to nie wiem, ale wejdź sobie na stronę novella.pl i tam masz kostiumy do wyboru, do koloru, możesz zamówić różne rozmiary góry i dołu, jak cos nie pasuje to odsyłasz, wymieniają, a kostiumy prześliczne, tez tam kupowałam, a poduchy w staniku prawie takie jak w normalnej bieliźnie
no kurcze, ladne:)
tylko, ze ja potrzebuje tylko gor od kostiumu

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert