Dział moda i uroda ale mamy również tutaj chętnie wypowiadających się facetów więc temat będzie przeznaczony dla wszystkich.
Mało mamy facetów na dziale więc zacznijmy od Was
Nie chciałam, żeby było masę zdjęc do ładowania więc zrobiłam z nich kolaż
a o to ON.
Na kolażu jak widać są artystki muzyki R&B.
Która z tych Artystek podoba Ci sie najbardziej (jeżeli nie znalazłeś swojego ideału a słuchasz muzyki R'n'B przedstaw własne zdjecie) ?
I czy wiesz jaki posiada pseudonim Artystyczny ?
Pań jest tutaj wiecej .. będą miały za to większy wybór
Który z Panów podoba się najbardziej i czy znasz jego pseudonim artystyczny ?
Czy słuchasz muzyki hip hopowej/ R'N'B ?
lista tematów
Uroda : W świecie Rapu i R&B strona 5 z 8
Czy URODA jest nieodzownym wymogiem w świecie muzyki ?
Jego dzisiejsze .. przeboje mi prawie gejostwem zalatują http://www.youtube.com/watch?v=jUOdO5dqPeU
ładna dziewczyna ..
ta też jest ładna :P http://www.youtube.com/watch?v=5wLXwnNSxHI
Daleko jej do Yarah

A co do raperów, homo nie jestem ale niektórym muszę przyznać że potrafią się zajebiście ubrać, gdybym miał tylko wystarczającą ilość hajsu wyglądał bym prawie jak: Kanye West, Mac Miller, Evidence czy Jazy-Z

Dobra Wy sobie tutaj rozmawiajcie ja ide się kąpać bo przychodzi do mnie mój 'mudzynek' i będzie mi masował stopy :D
50 groszy, jak juz:) tak sobie podobaja mi sie Murzyni:)
Konto usunięte: Czy słuchasz muzyki hip hopowej/ R'N'B ?
Czy URODA jest nieodzownym wymogiem w świecie muzyki ?
regularnie to slucham Rihanny, reszty jak gdzies cos uslysze;)
niekoniecznie, ale trzeba byc "charaktersytycznie nieladnym":)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: Która z tych Artystek podoba Ci sie najbardziej (jeżeli nie znalazłeś swojego ideału a słuchasz muzyki R'n'B przedstaw własne zdjecie) ?
Nr 7 wydaje się najatrakcyjniejsza, któż to taki ?
No własnie nie ;)
Słucham, słucham.
Pewnie, że nie - patrz Madonna.
Konto usunięte: Która z tych Artystek podoba Ci sie najbardziej (jeżeli nie znalazłeś swojego ideału a słuchasz muzyki R'n'B przedstaw własne zdjecie) ?
Pani numer 9 jest ładna.
Znam trzy: Rihanne, Beyonce i Ciare :D
Kurde.. znam tu tylko : XBita, 50 Centa, D Pidd'ego, Akona, Flo Rida, Chamillionaire i Ja Rula.
Z pan nr 9 sp Aalliyah, z panów Ja Rule, LL COOL J ofkors miłość ma z liceum i X zibit
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail