agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  10 августа 2011

Ojj :zakochany:

sylwik
sylwik
  10 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wybaczcie wszyscy, dupa wolowa ze mnie! Nie wiem jakim cudem, ale sie pomylilam wczesniej w podcyckach (chyba na odwrót przeczytalam cyferki) bo pod cyckiem mam okolo 86 (znow sie zmierzylam, bo pomyslalam ze moze miarke 2 razy w zla strpone trzymalam lub cus ). Choc i to dziwne, bo jak sa staniki np. 75B to mi lata i przesuwa sie ten obwód Na ten kalkulator z neta juz nawet nie patrze, same literki z kosmosu mi wylatuja tak czy owak.

naprawde, twoj obwod pod bistem bedacy wiekszy nie zmienia faktu, ze miseczka b w 70b jest na malutki biust, majacy chyba 85 w obwodzie w biuscie:woot:
jesli 75tki ci lataja, to 70 jest dobre pod biustem, ale te literki 'z kosmosu' to jest twoj wlasciwy rozmiar miseczki:mrgreen:
te literki to prawda, i nie oznaczaja monstualnych biustow!

http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Biust-dziewiaty.html
do sklepu z brafittingiem marsz, przy tak zle dobranych stanikach doczekasz sie popsucia ksztaltu/zwisow itp:)
[color=violet]
(mowi to osoba, ktora sama chodzi w stanikach o zlym rozmiarze, hahaha:rotfl:)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  10 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: naprawde, twoj obwod pod bistem bedacy wiekszy nie zmienia faktu, ze miseczka b w 70b jest na malutki biust, majacy chyba 85 w obwodzie w biuscie

Czy ja wiem, czy taki malutki? Ja noszę B70... I 70 to nie jest 75 pod biustem, 70 to 70 wiem bo kupowałam w triumphie biustonosz bardotkę na ślub (taki z silikonem) to właśnie Pani mi mierzyła pod biustem i zdaje się, że miałam 69, bo pamietam ze pytalam .

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  10 августа 2011

Chociaż mi to i tak wszyscy mówią, że mój wygląda na małe C, więc sama nie wiem, mierzyłam C i mógłby być, ale w B się lepiej czuję.

sylwik
sylwik
  10 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy ja wiem, czy taki malutki? Ja noszę B70... I 70 to nie jest 75 pod biustem, 70 to 70 wiem bo kupowałam w triumphie biustonosz bardotkę na ślub (taki z silikonem) to właśnie Pani mi mierzyła pod biustem i zdaje się, że miałam 69, bo pamietam ze pytalam .

generalnie zasada jest taka, ze obwod pod biustem sie zaniza o te 5-10cm, zalezy w czym ktos sie czuje dobrze:)
wiadomo, stanik sie z czasem rozciaga, wiec kupujac go trzeba sie zapinac na ta ostatnia haftke, zeby z rozciaganiem mozna sie bylo zapinac ciasniej.
no i waga biustu ma sie wlasnie na ciasnym obwodzie trzymac, nie na ramiaczkach:)
na 70b mi to nie wyglada:rotfl:
http://tnij.org/c68g -mapa sklepow
generalnie nie zaszkodzi zajsc i przymierzyc cos co tam dobiora, powiedzialabym ze 65dd np:rotfl: maja chyba w kazdym brafitting z tych na mapie stacjonarnych:)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  10 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: generalnie zasada jest taka, ze obwod pod biustem sie zaniza o te 5-10cm, zalezy w czym ktos sie czuje dobrze:)

Ja wolę taki dopasowany :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: na 70b mi to nie wyglada

:ninja: wszyscy mi tak mówią :D
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  10 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: generalnie zasada jest taka, ze obwod pod biustem sie zaniza o te 5-10cm, zalezy w czym ktos sie czuje dobrze:)

kurde jakbym miała sobie zaniżyć :ninja: ha to bym musiała mieć 60, nie wiem czy takie robią :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 августа 2011

Sylwik ale ty jestes mądra!
Będę mierzyla bo ja kupuje 75 zapina sie na pierwsza haftke i jest luźne bo nie chce za małego kupić :(
Wyjdzie ze mam 70HH albo cos, jak noszę 75E lub 75EE czasem F :-O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  10 августа 2011
massacre
massacre: Wyjdzie ze mam 70HH albo cos, jak noszę 75E lub 75EE czasem F :-O

ja piedole :ninja: fajne melony!!!
styka51
styka51
  10 августа 2011
massacre
massacre: Wyjdzie ze mam 70HH albo cos, jak noszę 75E lub 75EE czasem F :-O

Ty się nie przejmuj, całe życie kupuje d ewentualnie dd ( e ciężko dostać) i jakbym miała sobie odjąć, to byłoby też 60 może 65 i byłaby miseczka f albo g :ninja:
Nie widzę tego :lol:
mirra20
mirra20
  10 августа 2011

a ja lubię chodzić bez stanika oooo:swir:

mmaryjka
mmaryjka
  10 августа 2011

w warszawie polecam salon na chmielnej. dziewczyny są świetne, z niczego potrafią zrobić coś. brafitting na poziomie.

adra1992
adra1992
  10 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra jestes

Ja zawsze cos wymodze :P

Konto usunięte
Konto usunięte: zwisow

Juz po ptokach :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja piedole fajne melony!!!

Ja proponuje jej odciac troche i podzielic miedzy nami ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: do sklepu z brafittingiem marsz

:tak:

Btw. Czytalam na forach, ze nie ma przeciwskazan aby brac tabletki anty bez przerwy 7-mio dniowej (co za tym wynika nie ma okresu) ale sie zastanawiam czy nie ma jakis skutkow ubocznych?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  10 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja proponuje jej odciac troche i podzielic miedzy nami ^^

ja tam nie potrzebuje, ciesze sie z tego co mam.
adra1992
adra1992
  10 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam nie potrzebuje, ciesze sie z tego co mam.

Chcialam miec wspólnika :crylol:

Dzis maszeruje na ''zakupy'' :P Musze jakies mydlo(zel do twarzy) kupic, w zaleznosci co mi dzis lekarz doradzi. Wczoraj chcialam zmyc makijaz mydlem i dostalam uczulenia :zly:

Moze uda mi sie tez upolowac jakas ladna farbke do wlosów :zakochany: