agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie to nie słucham jej na co dzień, ale piosenki ma ok, a może i show będzie fajne :) Choć miałam też propozycję na 30 seconds to Mars, ale na nich nie pojechałam. No i koleżanka trochę późno wymyśliła tę Rihannę, za bilety warte bodajże 165 zapłaciłyśmy po 250... Ale już trudno :-)

Ja lubię jej piosenki- wpadają w ucho :) Ale i tak fajnie masz. A gdzie ona będzie ?
KotKaczynskiego
KotKaczynskiego
  24 ноября 2011

prinza za 2 drinki cosmopolitany

madzia2143
madzia2143
  24 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Strachy Na Lachy

akurat słucham 'radio dalmacija' ;) dobre koncerty dają, przynajmniej te na których byłam były wporzo :pavarotti:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  24 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: prinza za 2 drinki cosmopolitany

chcialbys, puszczam sie za dobry obiad w paryzu.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

feuliette
feuliette
  24 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wsuwki mają to do siebie, że się gubią, dlatego też kupuję więcej niż potrzebuję

a u mnie to szczególnie,masakra :zly:
Adidasowa
Adidasowa
  24 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a u mnie to szczególnie,masakra

nie wspomne u siebie :mrgreen: kupie 5 pakietów po 10 a za tydzień nie mogę znaleźć nawet 1 wsuwki :rotfl:
pijana
pijana
  24 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdzie ona będzie ?

Łódź :-)
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat słucham 'radio dalmacija' ;) dobre koncerty dają, przynajmniej te na których byłam były wporzo

Ja byłam raz na SNL i raz na Pidżamie, szczerze mówiąc Pidżama mnie zawiodła, nie wiem, może Grabaż miał jakiś problem z głosem, a może po prostu takie widzimisię by piać zamiast śpiewać... Ale wybaczyłam mu ^^
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: napisalam ci to, bo uzywasz podkladu ktory kryje wszystko, nawet tatuaze, nie chcialam zebys byla zszokowana ze ten nie kryje, jedynie nadaje koloryt.

Spoczko, nie unos sie. Przeciez nie napisalam nic zlego.
Uzywam roznych podkladow, w zaleznosci od okazji, od mojego widzimisie a EL jest jednym z wielu, ktore mam w toaletce. Ale szanuje Twoja porade ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  25 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na Rihannę.

do zobaczenia:]

kupiłam wczoraj grejfrutowe masło w body shopie, a od dzisiaj masłem tygodnia jest jagódka i muszę ją kupić:zakochany:. szczególnie, że są po 45zł.
no i olejek żurawinowy(wersja świąteczna) jest CUDOWNY!
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: upiłam wczoraj grejfrutowe masło w body shopie, a od dzisiaj masłem tygodnia jest jagódka i muszę ją kupić

Grejfrutowe jakos mi nie podpasowalo... moze zapach?
Jestem maniaczka mango i truskawki... Chociaz mango przebija wszystko. Nawet peeling mango - po nim mam tak delikatna, gladka i nawilzona skore, ze obyloby sie bez balsamow.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  25 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Co by nabić pościka, wczoraj kupiłam wszystko co jest potrzebne do sernika i jabłecznika.
Jabłecznik zaraz kończę, a sernik już się piecze :zakochany:
mmaryjka
mmaryjka
  25 ноября 2011
massacre
massacre: Jestem maniaczka mango i truskawki... Chociaz mango przebija wszystko.

mango jest najlepsze, choć jeśli chodzi o nawilżenie to są lepsze niestety. grejfruta kupuję dla zapachu, nawilża średnio, ale po kąpieli ok. mam jeszcze shea, imbirowe i duo macadamia. do macadamii musiałam się przekonać i w końcu zużyłam prawie całe, shea jest strasznie gęste, nie lubię tej konsystencji i smaruje nim sobie dłonie, a imbir czeka na wykończenie innych, bo ten zapach mnie rozwala.
mmaryjka
mmaryjka
  25 ноября 2011

a truskawka mi nie pasuje, dla mnie zapach jest zbyt sztuczny.
czekam na malinowe, może kieeedyś będzie. choć oni z nowymi zapachami raczej się nie lubię, a szkoda.

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 ноября 2011

To ja tez bede nieoryginalna I napisze ze mango scrub z bodyshopu jest moim nr 1 :zakochany:
I maslo granatowe, ktore kochalam ale zaprzestali produkcji :smutny:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I maslo granatowe, ktore kochalam ale zaprzestali produkcji

mam jeszcze!

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.