agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  27 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty to jednak jestes z tych zaradnych jak widać

Po prostu lubię mieć korzyści z czegoś co i tak robię :D
Konto usunięte
Konto usunięte: super, kupie i poczeka az skoncze wlasnie taki sam bo w pelnej cenie to byla kuffa przesada, w znizce jak maxfactorki

A co on robi z rzęsami, pytam konkretnie o Twoje, bo różne są opinie ? :D Od razu łatwo Ci się malowało ?
sylwik
sylwik
  27 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A co on robi z rzęsami, pytam konkretnie o Twoje, bo różne są opinie ? :D Od razu łatwo Ci się malowało ?

w koncu sa widoczne!
mam krotkie i slabe rzesy. inne tusze niezbyt sobie radzily, ale ten fajnie wydluza, troche pogrubia i wywija.
latwo, tak. jesli chodzi o ta maczuge na koncu to w sumie ja tylko w zewnetrznych kacikach uzywam, wiec duzo tuszu i tak ma tam isc.

jedynie problem, ze pod koniec dnia juz nie ma takiego efektu. pare godzin tylko sie to cale podkrecenie i z tym wydluzenie trzyma.
mirra20
mirra20
  27 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu lubię mieć korzyści z czegoś co i tak robię :D

i to jest właśnie zaradność;)

Konto usunięte
Konto usunięte: mam krotkie i slabe rzesy. inne tusze niezbyt sobie radzily, ale ten fajnie wydluza, troche pogrubia i wywija.

mam takie same, chyba to coś dla mnie w takim razie
sylwik
sylwik
  27 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam takie same, chyba to coś dla mnie w takim razie

polecam:mrgreen:
mirra20
mirra20
  27 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: polecam

chyba jutro kupię
mmaryjka
mmaryjka
  27 декабря 2011

uwielbiam przeceny w sephorze -30%:zakochany:
jeszcze dostałam do przetestowania podkład chanel vitalumiere aqua bo byłam zdecydowana na perfection, ale przemiła pani poleciła mi jeszcze spróbować ten. a dzisiaj tylko:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakis konkretny?

clinique redness solutions, lepszego nie ma.
ale chyba nie kupie, bo mam prawie cale opakowanie.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

justCax
justCax
  28 декабря 2011

puchatą czapkę

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chanel vitalumiere aqua

delikatny, co? i ladnie pachnie :Ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  28 декабря 2011

jak powiedzialam tak zrobilam:-) tusz benefitu

mmaryjka
mmaryjka
  28 декабря 2011
massacre
massacre: delikatny, co? i ladnie pachnie

delikatny, ale kryje dość konkretnie. tylko nie wiem, czy nie dała mi zbyt żółtego odcienia. ładnie pachnie, ale perfection zdecydowanie bardziej mi się podobał pod względem zapachu. poużywam jeszcze pare dni i zdecyduje który wziąć bo naprawdę teraz już nie wiem:and:
a dzisiaj body shop:
massacre
massacre
  28 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: delikatny, ale kryje dość konkretnie. tylko nie wiem, czy nie dała mi zbyt żółtego odcienia. ładnie pachnie, ale perfection zdecydowanie bardziej mi się podobał pod względem zapachu. poużywam jeszcze pare dni i zdecyduje który wziąć bo naprawdę teraz już nie wiem

On jest delikatny i wodnisty, wg mnie swietny na wiosne-lato. Z kryciem to ja sie nie wypowiadam, bo tak jak pijana stwierdzila, nie bardzo mam co kryc i u mnie chodzi jedynie o wyrownanie kolorytu. Sama nie wiem.
Ja mam teraz Chanel Vitalumiere satin smoothing czy cos takiego i zapachem sie doslownie zaciagam :ziober2: Mi sie wydaje, ze te ciemniejsze odcienie wchodza w zolty - mi to osobiscie nie przeszkadza, bo rozowe mi w ogole nie pasuja.

Konto usunięte
Konto usunięte: a dzisiaj body shop:

ja kupilam taki wielki plyn pod prysznic z dozownikiem wczoraj - mandarynkowy. wczesniej ich nie widzialam :woot: ale wygodny w obsludze :D
i tego blueberry nie widzialam u mnie :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 декабря 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a dzisiaj body shop:

ladnie pachnie ta papaja?

jak masło borówkowe, dobre?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  28 декабря 2011
Prinz
Prinz: borówkowe

Jak ja dawno nie uzywalam tego slowa :ninja: :ziober2: Dla mnie to czarne jagody i juz :D

mmaryjka
mmaryjka
  28 декабря 2011
massacre
massacre: nie bardzo mam co kryc i u mnie chodzi jedynie o wyrownanie kolorytu.

ja mam to samo, ale ja mam lekkie zaczerwienienia. jednak prawie każdy podkład podkreśla mi suche miejsca, jakby wszystkie były tworzone z myślą o młodziutkich dziewczynach z tłustą cerą, a żaden o kobietach z suchą skórą i zmarszczkami:wtf:

massacre
massacre: ja kupilam taki wielki plyn pod prysznic z dozownikiem wczoraj

też kiedyś go kupiłam, ale w połowie miałam dosyć tego zapachu. wolę kupować te 200ml, bo szybciej zmieniam.
a ich zapachu mandarynki, tak jak truskawki nienawidzę. jak czuję, to zbiera mi się na wymioty. dla mnie za bardzo chemiczny.

Prinz
Prinz: ladnie pachnie ta papaja? jak masło borówkowe, dobre?

pachnie ładnie, słodko, ale bardziej mi się podoba marakuja. nie wiem dlaczego wzięłam papaje, a nie wiśnie.
masło na razie tylko otworzyłam i powąchałam bo mam otwarte mango i grejfruta, imbirowe i shea.