agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  5 января 2013

żele pod prysznic, lakier do włosów, trochę rzeczy dla Młodego i do domu i 3 stowy pękły :-\

agoosiaaa
agoosiaaa
  5 января 2013
massacre
massacre: Agoosia zaczęła robić zakupy online

tja, ''zaczela'' :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 января 2013

Pare razy raz na jakis czas sie nie liczy, po prostu zaczęłaś regularnie.

Z reszta pamietam jakim szokiem tu było jeszcze 2 lata temu to, że kupuje niemal wszystko online ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  5 января 2013

P.S. Poza tym sama kiedys mowilas, ze nie jestes zwilenniczka zakupów online, ze nie miałaś kart czy coś w tym stylu.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  5 января 2013

eyeliner w żelu, żel do mycia twarzy

agoosiaaa
agoosiaaa
  5 января 2013
massacre
massacre: P.S. Poza tym sama kiedys mowilas, ze nie jestes zwilenniczka zakupów online, ze nie miałaś kart czy coś w tym stylu.

mowilam ze nie lubie kupywac online ciuchow - i dalej nie lubie, musze najpierw przymierzyc. kupuje tylko to, co wczesniej pprzymierze w sklepie w wiekszosci + ciuchy dla mlodego.
karty mam od ladnych paru lat, tak samo paypal (teraz ponad 4 lata) + konto na ebayu, wiec tu mnie chyba z kims pomylilas.
ps. joico uzywam od ponad dwoch lat, zawsze pisalam ze z feelunique.com zamawiam.
massacre
massacre: Pare razy raz na jakis czas sie nie liczy, po prostu zaczęłaś regularnie.

moj facet od kiedy pamietam wszystko co sie da online zamawia, a ja wczesniej po prostu uzywalam kosmetykow dostepnych u mnie w miescie, dlatego nie zamawialam az tyle :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kupywac

kupowac, nic nie bylo :ninja:
massacre
massacre
  5 января 2013

Przynajmniej nauczyłaś sie kupować a nie kupywać :crylol:

Do tematu, kolejne perfumy
Plum by Mary Greenwell :zakochany:

agoosiaaa
agoosiaaa
  5 января 2013
massacre
massacre: Przynajmniej nauczyłaś sie kupować a nie kupywać

jedna z niewielu rzeczy, ktorych sie nauczylam na forumie :D

dzisiaj doszly:
Pollitrowa odzywka Yes to carrots, szampn do wlosow farbowanych 250 ml z Matrixa, zel (guma?) z Joico i foremki do brwi, bo mi sie nudzi:
Paulinessa
Paulinessa
  5 января 2013

Rajstopy tylko, czarne setki

UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  5 января 2013

Co to są foremki do brwi i do czego służą? :woot:

if I licked it, it's mine

TheWitch
TheWitch
  5 января 2013

Do namalowania sobie równych brwi jak się samemu nie potrafi :rotfl:

TheWitch
TheWitch
  5 января 2013

jeszcze sobie gofrownice zamówiłam :mrgreen:

UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  6 января 2013

Czego to ludzie nie wymyślą :rotfl:
Jak dobrze, że ja nie muszę nic malować xD

A żeby nie było nabijania to kupiłam sobie szampon Herbal Essence z odżywką, ten stary oryginalny. Kij klade na to, że w składzie ma wszystkie możliwe odmiany alkoholu - zapach uwielbiam i przypomina mi dzieciństwo :D

if I licked it, it's mine

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  6 января 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Co to są foremki do brwi i do czego służą

całe życie człowiek się uczy - też pierwsze słyszę :rotfl:

przyszły mi etui na telefon :zakochany: