agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Piixiie
Reputacja: -78 | BluzgometrTM: 56
Piixiie
  25 июня 2013

a kaloszki :)

Yes,we can!
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  26 июня 2013
Piixiie
Piixiie: a kaloszki :)

zajebioza d83ddc4d ja mam czarne z brokatem disco :D
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Piixiie
Reputacja: -78 | BluzgometrTM: 56
Piixiie
  27 июня 2013
Gejszalicious
Gejszalicious: zajebioza

aj noł d83dde0f
Gejszalicious
Gejszalicious: a mam czarne z brokatem disco

d83cdf7a
Yes,we can!
mirra20
mirra20
  27 июня 2013

sneakersy

pijana
pijana
  27 июня 2013

Przyszły mi moje olejki arganowe, nienawidzę tego zapachu, ale kocham działanie ;d

PS W Super-Pharm od dziś maski BioVax po 9,99 :P

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

ZlMNA
ZlMNA
  27 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: W Super-Pharm od dziś maski BioVax po 9,99 :P

nie mieć Super Pharm ...tyle przegrać :(

Przyszedł mi plecak EMO d83dde02 na aparat
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  27 июня 2013

hymm kosmetyki z Avonu :)
np perfum Celebre, dla małego krem z filtrem 50, jakiś żel z dodatkiem mięty [nowość], błyszczyk, brązer, coś tam do oczyszczania buzi, pumeks, i mam dziurę, czy to wsio xD

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  27 июня 2013

coś sie przycieło bylo 2x

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 июня 2013

sukienke, buty, plyn do kapieli.

madzia2143
madzia2143
  28 июня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: bojówki : http://www.reserved.com/pl/pl/man/all/shorts/w0916-59x/combat-shorts

jak sobie przypomnę kobietę przez którą musiałam przekopać cały magazyn z powodu tych spodenek..... WSZYSTKIE KARTONY, WSZYSTKIE PÓŁKI O ZGROZO!
madzia2143
madzia2143
  28 июня 2013
NuTiiiiii
NuTiiiiii: bojówki : http://www.reserved.com/pl/pl/man/all/shorts/w0916-59x/combat-shorts

jak sobie przypomnę kobietę przez którą musiałam przekopać cały magazyn z powodu tych spodenek..... WSZYSTKIE KARTONY, WSZYSTKIE PÓŁKI O ZGROZO!
pijana
pijana
  28 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jak sobie przypomnę kobietę przez którą musiałam przekopać cały magazyn z powodu tych spodenek..... WSZYSTKIE KARTONY, WSZYSTKIE PÓŁKI O ZGROZO!

Biedna, znam ten ból ! Choć najgorzej było z męskimi, zimowymi kurtkami, które wisiały kilka metrów nad ziemią, była ich masa i były ciężkie :zonk:

A kupiłam BioVaxa maskę, chciałam z olejami, ale nie było, to wzięłam keratynowo-jedwabną. I jakiś tam płyn pod prysznic Dove, shea i wanilia chyba.
styka51
styka51
  29 июня 2013

Piankę do golenia, płyn z luksji o zapachu ciasta cytrynowego :D szampon ziaja, krem dove dla Mańka i chyba wsio...

madzia2143
madzia2143
  29 июня 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Biedna, znam ten ból ! Choć najgorzej było z męskimi, zimowymi kurtkami, które wisiały kilka metrów nad ziemią, była ich masa i były ciężkie

a nasz magazyn w dodatku jest strasznie mały, wszystko poupychane jak tylko się da. Masakra.