agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  26 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tego nie mialam, ale ma dobre opinie na stronie widze.

właśnie ciągle się zastanawiam bo słyszałam średnie opinie raczej, a potrzebuję czegoś takiego
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie ciągle się zastanawiam bo słyszałam średnie opinie raczej, a potrzebuję czegoś takiego

no ja widzialam to w sklepie, ale nie zainteresowalo mnie wystarczajaco :woot:
bo w sumie teraz staram sie uzywac raczej wlasnie mocno nawilzajacych rzeczy, bo jednak sie cykam troche ze znow mi sie twarz wysuszy.
ale jak bys kupila i by bylo dobre daj znac, mam znizki do tbs :D
kasiakozlowska05
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
kasiakozlowska05
  27 июля 2011
http://allegro.pl/show_item.php?item=1739274279

SPRZEDAM TANIO ROZMIAR 40,5

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  27 июля 2011
nareszcie się zebrałem by uwiecznić na fotkach moje zdobycze z ostatnich paru dni :zakochany:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Prinz
  27 июля 2011

kufa, nie widac. wystarczy kliknac prawym przyciskiem myszki i 'pokaz obrazek'

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: perum

Perfumy jendzo :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  27 июля 2011
Prinz
Prinz: kufa, nie widac

Zmuszasz mnie do odpalenia komputra ...
A jak odpale to będę musiała wrzucić foty, ale mam wolne, ogladam Kim Kardashian w Nowym Jorku i mi sie nic nie chce... Busy day i teraz Leze na sofie aż odlezyn dostanę :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  27 июля 2011
massacre
massacre: Zmuszasz mnie do odpalenia komputra ...

wlacz, warto :D

massacre
massacre: A jak odpale to będę musiała wrzucić foty, ale mam wolne, ogladam Kim Kardashian w Nowym Jorku i mi sie nic nie chce... Busy day i teraz Leze na sofie aż odlezyn dostanę

busy busy :lol:

ja ledwo chodze, wczoraj chyba w 6 barach balowalismy, o 6 wrocilismy, pijany w sztok, dziwne ze kaca nie mam :woot:

agoosiaaa
agoosiaaa
  27 июля 2011
Prinz
Prinz: kufa, nie widac. wystarczy kliknac prawym przyciskiem myszki i 'pokaz obrazek'

czy tylko ja na tym forumie potrafie sie obslugiwac imageshackiem?? :lol2:

Prinz
Prinz
  27 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy tylko ja na tym forumie potrafie sie obslugiwac imageshackiem??

chyba tak :D dzieki

StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  27 июля 2011

zabawa paletą :D !
massacre
massacre
  27 июля 2011
Prinz
Prinz: wlacz, warto :D

Jakbym słyszała dealera "weź, warto" :crylol:
Kupiłam pare rzeczy, zrobiłam foty, Moze jutro wrzuce ;)

W tej chwili mam target i częściej jestem na Moneysavingsexperts forum niż na tych Money Spending Experts :crylol:

Wiesz, wrzuca sie balans z kart kredytowych, zadłużenia, investments, oszczędności, overdrafty, rodzaje kont - tez sie wrzuca zdjęcia kart - teraz to mnie bardziej kręci :crylol: Bycie dusigroszem jest fajne a transfery mogą być bardzo ekscytujące :rotfl:

Dzisiaj byłam na przykład w trzech bankach popytać o konta oszczędnościowe, mortgage z różnymi formami spłat - fajne to niczym zakupy, nawet fajniejsze :rotfl:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  27 июля 2011
massacre
massacre: Perfumy jendzo

kufa znowu nie odmieniłam tych perfumów :lol: hahaha :and: forgive me.
massacre
massacre
  27 июля 2011
Prinz
Prinz: wlacz, warto :D

Jakbym słyszała dealera "weź, warto" :crylol:
Kupiłam pare rzeczy, zrobiłam foty, Moze jutro wrzuce ;)

W tej chwili mam target i częściej jestem na Moneysavingsexperts forum niż na tych Money Spending Experts :crylol:

Wiesz, wrzuca sie balans z kart kredytowych, zadłużenia, investments, oszczędności, overdrafty, rodzaje kont - tez sie wrzuca zdjęcia kart - teraz to mnie bardziej kręci :crylol: Bycie dusigroszem jest fajne a transfery mogą być bardzo ekscytujące :rotfl:

Dzisiaj byłam na przykład w trzech bankach popytać o konta oszczędnościowe, mortgage z różnymi formami spłat - fajne to niczym zakupy, nawet fajniejsze :rotfl:

@agoosiaaa:

massacre
massacre
  27 июля 2011

Agoosia - pedicure nie boli :ninja: