Mam 2 pytania:
1. Jak odsuwa się skórki wokół paznokci patyczkiem.? Od zawsze wycinałam cążkami i nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.
2. Czy jak się odsuwa patyczkiem, to czy skórki wyglądają estetycznie.? po cążkach to jakiś koszmar :(
lista tematów
skórki wokół paznokci. strona 1 z 2
o, ja też pytam!
bo starsznie obgryzam.
i nie pisać mi tutaj 'to przestań to robić'
stres,
gorszy, podlejszy, ogólnie zóy/
Wróciłem
ja uzywam zmieczac do skorek, mam tez zel/ gel do usuwania skorek - niestety sie nie rozpuszczaja, ale latwo je pozniej odsunac
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: 1. Jak odsuwa się skórki wokół paznokci patyczkiem.? Od zawsze wycinałam cążkami i nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.
2. Czy jak się odsuwa patyczkiem, to czy skórki wyglądają estetycznie.? po cążkach to jakiś koszmar :(
ja usówam normalnie. odsuwam, a jeśli jest tedo za 'dużo' wycinam cążkami.
nie mam z nimi raczej problemów, ale mam lakier-nielakier- preparat do zmiękczania skórek z miss sporty(kolor taki miętowy, coś w megajasny turkus) i jak nie lubię tej firmy tak preparat jest ok. ;) żadnych tam cud na kiju nie ma, ale jest okej.
Konto usunięte: Mam 2 pytania:
1. Jak odsuwa się skórki wokół paznokci patyczkiem.? Od zawsze wycinałam cążkami i nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.
usuwajac ciazkami powodujesz, ze Ci rosna...to tak jak paznokcie i wlosy....jak obcinasz to ci rosna szybciej i coraz "grubsze"
Wypychajac patyczkiem, sprawiasz, ze sie one sie zrastaja ze skora....beda odrastaly, ale minimalnie.