Dobrywieczor , możecie mi polecic jakiś dobry krem matujący na dzien? Mialem z normaderm. Ale mimo ze zniwelowal troche swiecenie to i tak twarz nadal sie swieci.
Z normadermu mam jeszcze na noc krem , i on jest genialny!
A na dzien co byscie mi polegili godnego polecenia? ;)
Z góry dziekuję za wszystkie rady :).
lista tematów
Krem matujacy na dzien. strona 1 z 2
:-****
Martitta: Przecież ty masz śliczną cerę. Po co Ci to? Ile to w ogóle u was kosztuje? Bo w pl to pewnie ok. 300 zł
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_123010980099_-1?breadcrumb=Home~txtidealist
46 - 62 funty, w zaleznosci od pojemnosci.
moze i sliczna, ale wagry mam

najprawdopodobniej bedzie to dopiero po wakacjach, bo wydaje mi sie ze wlasnie przez sloneczna pogode cera mi sie sucha zrobila, a to chyba nie bardzo sie do tego nadaje

no wlasnie slyszalam pare dobrych opini, ale trzeba sie przekonac na sobie :)
no ta. zarejestrowałam tylko to, że zamówiłaś.
zaczęłam się nad nim zastanawiać, ale wyczytałam, że on odciąga sebum ze skóry więc dla suchej dla mnie się nie nadaje, tak jak puder puder estee który był genialny, ale tak mnie wysuszał, że to szok.
ogólnie to mnie wkuwia, że estee nie robi kosmetyków dla suchej skóry. są albo dla tłustej/mieszanej/normalnej, albo liftingujące

Konto usunięte: no ta. zarejestrowałam tylko to, że zamówiłaś.
zaczęłam się nad nim zastanawiać, ale wyczytałam, że on odciąga sebum ze skóry więc dla suchej dla mnie się nie nadaje, tak jak puder puder estee który był genialny, ale tak mnie wysuszał, że to szok.
ogólnie to mnie wkuwia, że estee nie robi kosmetyków dla suchej skóry. są albo dla tłustej/mieszanej/normalnej, albo liftingujące
no wlasnie dlatego na razie go nie uzywam, zamawialam dla tych probek

w sumie dziwne, dlaczego olewaja sucha skore, tak troche bez sensu