Victoria wczoraj urodzila po raz pierwszy dziewczynke (gratulacje! maja juz trzech chlopcow), David i Vic nazwali ja Harper Seven

Dziewczynka przy urodzeniu wazyla 7lbs 10oz (3, 220 kg) i ponoc wyglada jak Victoria, kiedy byla mala dziewczynka.
Oto zdjecie Victorii zrobione przez Davida kilka dni przed porodem:

wg mnie tutaj wyglada przepieknie:

W UK rozkrecila sie afera, ze ona taka chuda, ze nie widac 9-tego miesiaca ciazy, ze nie dba o swoje dziecko - Mimo tych wszystkich negatywnych plotek urodzila zdrowego bobasa, wazacego w normie (wg mnie 3220 to dobra waga dla dziewczynki) . Patrzac na jej synow, tez ciezko powiedziec, by nie dbala o siebie w ciazy. Wszyscy wygladaja zdrowo. I byc moze Vi bywa czasami za chuda (wg mnie), to uwazam ta cala nagonke jakoby sie glodzila ryzykujac zycie dziecka, za zbedna i bardzo krzywdzaca - jak widac oceniajaca z gory i nieslusznie.
1. Jakie jest wasze zdanie w tej sprawie? Bedziecie/ obzeralyscie sie w ciazy czym popadnie uzywajac ciaze jako wymowke do zjedzenia kolejnego paczka/ eklerka/ batonika?
2. Uwazacie ze Vi powinna byla bardziej przytyc w ciazy?
3. Uwazacie, ze Vi (poza ciaza) jest faktycznie za chuda i lepiej wygladala w czasach Spice Girls?

WCZESNIEJ

POZNIEJ

4. Czy uwazacie ta cala nagonke na Beckhamow za sluszna? Czy moze powinni wszyscy ich zostawic w spokoju? W koncu zdrowa dzidzia jest chyba wystarczajacym dowodem na to, ze Vi nie byla w ciazy glodujaca przyszla matka
:)5. Czy macie moze jakas teorie spiskowa? Byc moze to kobiety XXXXL ja przesladuja twierdzac, ze ciezarna kobieta powinna przytyc conajmniej te 30 kilo?

Gratulacje dla mamusi, niech Harper Seven rosnie zdrowo :D
Niech mocz bedzie z wami :)

). najwięcej w ostatnich miesiącach i po porodzie. Ale potem wzięłam się za siebie 

tez wszyscy zdrowi :D
zara góralki na mnie wsiondom 
zartuje, nie bylo tak zle... ale wtedy apetyt rzadzi sie swoim wlasnym zyciem. wg mnie powinno sie wsluchiwac w to na co masz ochote, byleby nie przesadzac z iloscia. z reszta masz ochote na paczka, zjedz sobie nawet 2 ale wyjdz potem na spacer