mam górną dwójkę taką igiełkę i chce nadac temu zębowi fajny kształt i miał ktos z was taki zabieg- koszt, czy wam sie trzyma czy jesteście zadowolone itd..
pozdsrawiam ;-)
lista tematów
dopełnienie zęba ;)
moja mama też jest pielęgniarką ale pracuje na oiomie + jest anestezjologiczną (asystuje przy operacjach) i ma z tego duzo dodatkow to tez tak dobrze zarabia, ja w zyciu tyle nie zarobie chyba ze swoj salon otworze

a tego to nie wiem :-)
Mama tak chyba mogłabym powiedzieć z resztą mogłabym sobie tutaj poklnać na taki jeden oddział ale dam sobie spokój bo wiem, że tylko w Ostrowie jest tak pięknie wykwalifikowana kadra lekarska. Pomijam jakiekolwiek zachowania typowo ludzkie tamtego ordynatora - który o stanie pacjentów omawiał przy swoim obiadku.
Konto usunięte: Mama tak chyba mogłabym powiedzieć z resztą mogłabym sobie tutaj poklnać na taki jeden oddział ale dam sobie spokój bo wiem, że tylko w Ostrowie jest tak pięknie wykwalifikowana kadra lekarska. Pomijam jakiekolwiek zachowania typowo ludzkie tamtego ordynatora - który o stanie pacjentów omawiał przy swoim obiadku.
tak bywa, nic z tym nie zrobisz.. ;/