naaats: Co sądzicie na temat tego koloru? Podoba się Wam? Dobrze czujecie się w tym kolorze? Uważacie, że wam pasuje?
Bardzo mi sie podoba (w szczególnosci na innych :P ) , mi natomiast srednio pasuje...
Robi sie misz-masz. Wlosy mam rudo-brazowo-czerwone, oczy zielone, skore dosc blada wiec dodatek fioletu tylko miesza w kolorystyce. Ale nie wygladam najgorzej :P
naaats: #2 Czy macie w swojej szafie coś w tym kolorze?
Mam fioletowa koszulke, ladnie wycieta ze 'zwisajacym' dekoldem i obciskajacym pasem przy biodrach. Ladnie sie prezentuje bo tuszuje moje sylwetkowe nierownosci. Mam tez kiecke a'la bombonierka, zdewastowana juz przez czas. Mam tez druga koszulke podobna do tej pierwszej ale ciemny roz, wpadajacy w fiolet i z rekawiem do lokci.
Koszulki nawet dosc czesto nosze, do czarnych lateksowych leginsow. Kiecke natomiast tylko 'po domu'.
naaats: #3 Z jakimi kolorami, waszym zdaniem, najlepiej łączyć fiolet?
Czern. Zaryzykowalabym rowniez multicolor (szczegolnie jaskrawy zielony, turkusowy, pomaranczowy. wiele kolorow na raz by wtedy musialo byc) np.
Z zoltym chyba nie byloby tez najgorzej, zalezy tez od ciucha (rodzaj, krój) np.