Siemanko ! ;)
1.Co sądzicie o tej marce?
2.Jak waszym zdaniem prezentuje się ona w polsce ?
3.Czy ceny produktów są odpowiednie do jakości ?
4.Posiadacie coś tej firmy? Wasze opinie ;D
Osobiscie posiadam 2 polo tej marki ( Czarne i różowe ) i buciki i powiem szczerze , ze jestem zadowolony .
lista tematów
LACOSTE strona 2 z 3
iFeelSoLost
można więc powiedzieć,że jesteś zadowolona ;>
jestemnajlepszyhah
http://www.glow.pl/dla-niego/moda-dla-niego/lacoste-kolekcja-meska-wiosnalato-2011/
jak widać to nie tylko polo ...
pytam o opinie na temat danej marki więc nie mam zamiaru prowadzić dyskujsji na temat Twojego gustu . :) NIie podoba Ci się to spoko - szanuje to nie każdemu musi się to podobac ;] .
Konto usunięte: Tym się spryskuje jak wychodzę na impreze, to zazwyczaj robię to ok godz. 22 to tak o 3 rano jeszcze go czuć, nieraz rano jak sie myje to tez czuc :-)
można więc powiedzieć,że jesteś zadowolona ;>
jestemnajlepszyhah
http://www.glow.pl/dla-niego/moda-dla-niego/lacoste-kolekcja-meska-wiosnalato-2011/
jak widać to nie tylko polo ...
pytam o opinie na temat danej marki więc nie mam zamiaru prowadzić dyskujsji na temat Twojego gustu . :) NIie podoba Ci się to spoko - szanuje to nie każdemu musi się to podobac ;] .
Konto usunięte: A ja mogę się założyć, że znam tańszy i o wiele lepszy. Mam dwa typy. Przynajmniej jeden z nich Cię na kolana powali. I jest tańszy od Lacoste.
Ale to podróbke? Bo kiedyś się pokusiłam na podróbkę z LaRive

łohoł, to się nazywa klasyka.
tak.
posiadam buty, trampki o dziwo dla niektórych z krokodylem NIE rzucającym się w oczy i o zgrozo niezielonym:] jedne z wygodniejszych trampek jakie miałam.
To, że w większości polskich sklepów Lacoste są ochłapy oraz to, że jest to jedna z najczęściej podrabianych marek wpływa na opinie takie jak wyżej, że Lacoste to tylko proste polówki, a tak nie jest. Widziałam w internecie kilka ciekawych rzeczy z ich kolekcji, torebki-nerki także mi się podobają, różowa seria perfum też jest niezła, ale osobiście nie posiadam nic tej marki.