Jak wygladacie rano po przebudzeniu?musicie od razu tone tapety nakladac czy wasz naturalny wyglad ujdzie w tloku?jak sie czujesz ze twoj facet kiedys cie bedzie musial zobaczyc bez makijazu?
lista tematów
Wasz wyglad strona 2 z 3
Konto usunięte: Jak wygladacie rano po przebudzeniu?musicie od razu tone tapety nakladac czy wasz naturalny wyglad ujdzie w tloku?jak sie czujesz ze twoj facet kiedys cie bedzie musial zobaczyc bez makijazu?
jak kazda.
wygladam jak bez makijazu i roztrzepane wlosy.
jakos inaczej i strasznie nie wygladam bez makijazu.
zdarza sie, ze nie chce mi sie malowac i taka wychodze.
juz widzial, prawie bez makijazu, jedynie pomalowane rzesy
lubi naturalne
wiec jest git
Normalnie.
Nie muszę nakładać tony tapety

I nie żadne "ujdzie w tłoku" tylko chodzący ideał.
Buhahaha... widział mnie nie raz i nie dwa bez makijazu.
troche trupio

musze nalozyc korektor, bo strasze cieniami pod oczami i czerwonymi policzkami:)
bez makijazu jestem grubo ponizej przecietnej, w dobrym makijazu jest dobrze:)
eeeee...zaden nie uciekl z powodu zobaczenia mnie bez mejkapu

Trudno mi to opisać Marcinie. Szału nie ma.
Teraz jest lato i nawet nie chce mi się malować, na tyle, że nie obchodzi mnie jak wyglądam a siebie oceniać nie lubię.
Ostatnio jak byłam z koleżanką u jej znajomych którzy mnie wcześniej nie znali to mi powiedzieli, że jak na gimnazjalistkę mam duże cycki, a jak się dowiedzieli, że mam 19 nikt nie chciał uwierzyć.

Wszyscy moi znajomi widzieli mnie już bez makijażu, chociażby na basenie.
hmmm generalnie jak dla mnie wygladam dramatycznie oczywiscie, ale chyba dla innych osob moj naturalny wyglad ujdzie w tloku bo jeszcze nikt sie nie przerazil az tak hehe
czuje sie pewnie bo nie naleze do kobiet, dla ktorych jest nawazniejsza tapeta na twarzy
Konto usunięte: Jak wygladacie rano po przebudzeniu?musicie od razu tone tapety nakladac czy wasz naturalny wyglad ujdzie w tloku?jak sie czujesz ze twoj facet kiedys cie bedzie musial zobaczyc bez makijazu?
Nie wyglądam pięknie. Roztrzepane włosy, zazwyczaj jeszcze zaspane oczy, bez makijażu i z odciskami od poduszki na policzkach. Jeszcze od żadnego faceta nie poczułam urazy względem mojego porannego wyglądu. Ale zanim wyjdę z domu staram się chociaż zakryć moje niedoskonałości twarzy.
Dziewczyny taka jest prawda gdyby nieta tapeta wiekszosc samców by nieoglądało sie za wami chodz ja lubie naturalność i naturalnie ::