Reiu wstydzi się zapytać soł:
"Poszukuję takowych butów dla swojej dziewczyny gdyż upatrzyła je już jakiś czas w jednym sklepie internetowym i za każdym razem jak je widzi to marudzi na sklep, że ich nie wrzucają na sprzedaż.
Buty nie są one wystawione jako towar tylko modelka miała je na nogach prezentując sukienkę firmy Punk Rave, więc być może i buty tej samej firmy ale moje poszukiwania z wujkiem google nie przyniosły oczekiwanych rezultatów :(
Cenowo obstawiam przedział 390-550pln ale odłożę kasę jeśli będzie trzeba :P
Może wiecie gdzie takowe nabyć w necie:
"
poszukiwane buty
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wiesz, jakby mnie było stać, to może i bym była bardziej rozrzutna :)
Ale jak buty kosztują więcej niż pół wypłaty, lub więcej niż miesięczna babcina emerytura to nie wiem co by mnie skłoniło do zakupy - chyba tylko wygrana w lotto :D
Nie wiem, ale nawet jak mam buty z sieciówki, czy skądkolwiek to nie niszczą mi się praktycznie wcale.
no wiadomo, ale zawsze mozna odlozyc z 3 wyplaty

ja wychodze z zalozenia, ze jesli mam na sobie ciuchy, buty powiedzmy w kwocie 1000 zlotych, np kiecka za 300, szalik za 100, plaszczyk za 500 i buty za 100 to ja wole inne proporcje, wiecej wydac na buty a na reszte mniej. jak mam przeznaczony jakis budzet na moje wydatki, to buty i torebki sa najdrozsze

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
na butach fakt bo preferuję kupić droższe ale przynajmniej długo w nich pochodzę a co do torebek to nie używam :P
dobra to wkleję foto całości, bo kieca z poszukiwanymi przeze mnie butami też jest cacy (koszt 159 pln)
celowo nie zmniejszyłem zdjęć :P

Punk Rave gothic sleeveless dress Q-126
Product Details:
Dress Type Casual Dresses
Age Group Adults
Supply Type OEM Service
Material COTTON 35% POLYESTER 65%
Fabric Type Taffeta
Design Sleeveless
Technics Yarn Dyed
Feature Breathable, Washable
Place of Origin Guangdong, China (Mainland)
Brand Name Punk Rave
Model Number Q-126
Color Black-red
Size S,M,L
Contact Supplier:
Serena Huang (Ruier Clothing Limited Company)
http://message.alibaba.com/msgsend/contact.htm?action=contact_action&domain=1&id=336523966
http://punkrave.en.alibaba.com/product/336523966-210037247/Punk_Rave_gothic_sleeveless_dress_Q_126.html
ta mi sie bardziej podoba

http://punkrave.en.alibaba.com/product/336522462-210037247/Punk_Rave_gothic_black_sleeveless_irregular_dress_Q_125.html?tracelog=cgsotherproduct4
Kufa nie moge tych butow znalezc
ale znalazlam inne, takie ktore i mi sie podobaja
a te maja swietna nazwe
GOTHIC PUNK RAVE PRISONER POLICE PLATFORM BOOTS HEELS
Wyslij moze Gotke do CCC i niech se baleriny kupi jak kazda szanujaca sie gimbuska, a nie wydziwia