Solarium , stojące czy leżące ? Które lepsze ? dlaczego ?
a co z odstającymi pieprzykami ? jak je uchronic przed szkodliwymi promieniowaniami ?
lista tematów
Solarium ....
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
BujajSieNaDwa91: a co z odstającymi pieprzykami ? jak je uchronic przed szkodliwymi promieniowaniami ?
Najlepiej nie opalać, ale jeśli już to filtr 50-tka.
Leżące wygodniejsze, ale na stojącym równiej się opalałam. Od leżącego zawsze miałam bladą plamę nad tyłkiem.
BujajSieNaDwa91: Solarium , stojące czy leżące ? Które lepsze ? dlaczego ?
a co z odstającymi pieprzykami ? jak je uchronic przed szkodliwymi promieniowaniami ?
Ja wolę leżące ( chociaż na stojącym nigdy nie byłam ;p )
Pieprzyki zawsze smaruję kremem czy tam balsamem czy jak to tam z wysokim filtrem ;)
podbijam - na uja w ogole tam te rurki ? zeby tam tanczyc?

a ja blade plamy po prawej stronie cyckow - rozjezdzaly mi sie na boki - niestety nie stercza jak silikony

nad dupa tez czesto mialam trojkacik albo pasek, zalezy jak sobie dupe wkomponowalam

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
U mnie w stojącym nie było rurek, tylko uchwyty żeby ręce trzymać do góry :D

massacre: a ja blade plamy po prawej stronie cyckow - rozjezdzaly mi sie na boki - niestety nie stercza jak silikony ale zazwyczaj trzymalam je rekoma
Ja mam małe to sterczą na baczność ahaha

zadne
jak juz musisz isc na solke to kup w aptece specjalne miniaturowe plasterki
Ja ich uzywam jak sie opalam na sloncu bo mam kilka malych pieprzykow...ale mimo wszystko sie o nie boje
sa rowniez dostepne specjalne masc...tylko uwazaj na nie
posmaruj tylko i wylacznie pieprzyk bo jak wyjdziesz zapo jego linie to bedziesz miala nierownosc...ale gwarantuja bezpieczne opolanie
BujajSieNaDwa91: Solarium , stojące czy leżące ? Które lepsze ? dlaczego ?
stojace lepiej pokrywa...chyba... jak uniesiesz rece to se pachy poopalasz

Na solarium bylam chyba tylko 3 razy, nie mam za duzo do powiedzenia. Na lezacym oparzylam sobie nogi , w zgieciach kolana, z tylu - nie moglam chodzic w spodniach :O
Pieprzyki to filtr mocny... moze sie cos na to przykleja, nie wiem