Konto usunięte: Krzysztof Bosak (ur. 13 czerwca 1982 w Zielonej Górze) – polski polityk, parlamentarzysta, były prezes Młodzieży Wszechpolskiej (2005–2006).
Konto usunięte: W 2001 wstąpił do Ligi Polskich Rodzin. W wyborach samorządowych w 2002 bez powodzenia kandydował z jej ramienia do sejmiku lubuskiego[2]. W wyborach parlamentarnych w 2005 uzyskał mandat poselski, kandydując z dziesiątego miejsca listy LPR w okręgu zielonogórskim i otrzymując 3764 głosy[3]. W tym samym roku został dokooptowany do Rady Politycznej LPR.
Konto usunięte: W trakcie kadencji wystąpił w VI edycji programu Taniec z gwiazdami, biorąc udział w 7 z 12 odcinków programu. Jego partnerką była Kamila Kajak.
Jak oceniacie jego urodę ?Skala 1-6.
Co na tak,a co na nie ?
Podoba się ?
Reputacja: -4 |
BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
9 августа 2011
brzyyydal!
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
9 августа 2011
ChicaBombb: monobrwi mowimy zdecydowane nie...
jedna brew jest sexy
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Darunia511
9 августа 2011
Wszystko na nie
Adasiowaa
9 августа 2011
Konto usunięte: Jak oceniacie jego urodę ?Skala 1-6.
Co na tak,a co na nie ?
Podoba się ?
Totalnie nie mój typ. Za w miarę przyzwoitą twarz daję mu 2.
Nie podoba mi się jego chłopięca uroda - wygląda na 20latka. A te zrośnięte brwi - koszmar.
madzia2143
9 августа 2011
nie podoba mi się. btw o co mu chodzi z tymi brwiami?
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
10 августа 2011
Konto usunięte: Krzysztof Bosak
Nie nazywajcie go facetem bo podchodzi pod ciotę.
Widziałem go u Kuby Wojewódzkiego w programie, fajnie mu Kuba cisnął od prawiczków
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
marta0859
10 августа 2011
Konto usunięte: Jak oceniacie jego urodę ?Skala 1-6.
Co na tak,a co na nie ?
Podoba się ?
Taki jakiś... zwykły, nie umiem znaleźć nic na 'tak', ani nic na 'nie'.
Ale nie podoba mi się, 1.5 dam
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
10 августа 2011
JestemFejkiem: bo na drugim zdjeicu tak wyglada
Macie podobny typ urody
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail