W związku z dyskusją na temat imion damskich i męskich w temacie o genie panny młodej, postanowiłam założyć tu wątek :>
1. Wasze ulubione imię damskie?
2. Ulubione imię męskie?
3. Jakie imiona są teraz modne?
4. Które imię męskie i damskie Waszym zdaniem jest najbardziej obciachowe?
5. Jak dacie na imię swojemu dziecku? (chłopiec, dziewczynka).
6. Najładniejsze POLSKIE imiona?
7. Najładniejsze ZAGRANICZNE imiona?
8. Jakie macie znaczenie wg poniższej strony internetowej?:D
http://precyl.pl/fun/118444-txt-znaczenie-imion-spro-ne-i-zabawne.html
Pozdrawiam, Marta
lista tematów
Imiona. :-) strona 8 z 14
Niby tak. Ale mi wystarczą 2 - 3 kilo to nie chce mi się nóg nadwyrężać

na waciki wystarczy

No fajnie. Ze 3 tyga temu z 50 m ode mnie zabił się facet na motorze. Walnął w dom. 20 minut wcześniej szłam z małym na miasto obok tego domu. Dobrze, że nikomu przy okazji krzywdy nie zrobił. A na podwórku bawiły się dzieci i to widziały... Tak mi się przypomniało.
Prinz: lepiej niech luby zrealizuje plan pierwsych trzech tygodni codiennie, a pozniej kolejne etapy co 2 dzien, musi byc jeden dzien odpoczynku, ja jak mialem biegac 30 min codiennie to myslalem ze padne no i mniejsze efekty-wydolnosc sa.
Przekazałam :* :)
Martitta: Niby tak. Ale mi wystarczą 2 - 3 kilo to nie chce mi się nóg nadwyrężać Tak wiem... lenistwo
To dużo nie jest, możesz tak zrobić

O tak i na trochę więcej tez :D
Martitta: No fajnie. Ze 3 tyga temu z 50 m ode mnie zabił się facet na motorze. Walnął w dom. 20 minut wcześniej szłam z małym na miasto obok tego domu. Dobrze, że nikomu przy okazji krzywdy nie zrobił. A na podwórku bawiły się dzieci i to widziały... Tak mi się przypomniało.
O ja, straszne. Szkoda, że te dzieci musiały to widzieć..
Żeby tylko mi się tak chciało jak mi się nie chce...

Obkupisz się pewnie nieźle

Bardzo. Dobrze, że były troszkę dalej bo inaczej to mogłoby być więcej ofiar. Dodam tylko, że koleś miał identyczne nazwisko jak mój mąż i sporo osób dzwoniło do niego i jego brata bo myśleli, że to któryś z nich

Martitta: Żeby tylko mi się tak chciało jak mi się nie chce... Nie mam motywacji w postaci jakiegoś wesela czy coś i niby mało ale ciężko idzie
Jak się bardzo chce to idzie schudnąć, warto się trochę poświęcić i namęczyć by mieć ciało bliżej swojego ideału :)
Oj tak

Martitta: Bardzo. Dobrze, że były troszkę dalej bo inaczej to mogłoby być więcej ofiar. Dodam tylko, że koleś miał identyczne nazwisko jak mój mąż i sporo osób dzwoniło do niego i jego brata bo myśleli, że to któryś z nich
Dobrze, że to sie nie sprawdziło ;)
Konto usunięte: Jak się bardzo chce to idzie schudnąć, warto się trochę poświęcić i namęczyć by mieć ciało bliżej swojego ideału :)
Dobra. Od jutra ćwiczę

Podobno jak kogoś uśmiercają za życia to będzie długo żył

Dobra, ja zmykam. Wpadniesz jeszcze jutro czy już nie ?
Kazimierz...Kaziu...moja kolezanka tak nazwala dzidzie...chlopiec ma zaledwie 2 lata, mam nadzieje, ze jak dorosnie to to imie wroci do lask
damskie

Sa ladne jak czlowiek jest dorosly i to tak na maxa, ale jako dziecko w tych czasach to totalna siara
o ile sie moja druga polowa zgodzi to chcialabym Natana, Matthew, Maciek(jak moj brat) Denis i Kuba
damskie to ....nie mam pojecia, nie chce miec corki
Klaudia, Julia, Nikola, Ola.
Nikodem, Marcel, Radek, Michał, Tomek.
Dużo kasiów, olów, paulin jest.
Nie uzgodniłam jeszcze tej kwestii

Konto usunięte: Kamila - chciałaby, żeby ktoś ją w końcu wydupczył, ale ma małe szanse, bo jest bardzo brzydka, lubi przebierać się za facetów.

Bużka :*
Prinz: jak mu idzie? ja na poczatku myslalem ze padne, ale pozniej bylo lepiej. jak wroce do polski to zaczynam biegac znowu, bo czuje ze pyszne niemieckie zarelko odcisnelo swoj slad :P
On to się wkręcił w to bieganie

Ok lecę

Martitta: On to się wkręcił w to bieganie dziś miał nie biegać ale nie wytrzymał :D Deszcz nie deszcz, burza nie burza a ten biega Idzie bardzo dobrze tylko na kostkę narzeka, że boli :/
ile schudl? na ktorym etapie jest?
ja tez sie wkrecilem wtedy, najgorzej bylo wyjsc, pozniej juz bylo ok. ja biegalem ok 23, to rozne cuda widzialem

w dobre buty niech zainwestuje!! to najwazniejsze.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Jak już napisałam w temacie poniżej : Nadia. Do tego dochodzi, także Natalia :)
Sebastian, Tomasz, Damian, Wiktor.
Zauwazylam duzy przyrost Amelii. No i ogolnie powracaja chyba stare imiona.
Nie kreca mnie imiona zagraniczne.
Bede wybierac z tych co napisalam wyzej. Chociaz do momentu narodzin mojego dzieciaka zapewne wiele sie zmieni. No i chcialabym wziac pod uwage zdanie mojego przyszlego partnera.
Anna - to ładna dupa, ale pasożyt, każdego faceta wycycka do ostatniego grosza.