cze!
polećcie coś na mega przesuszoną skóra na twarzy co nie zapcha jednocześnie.
żel effaclar + effaclar duo zrobiły mi masakre na twarzy :[
robiłam peeling, maseczke nawilżająca z la roche posay i nakładałam grubą warstwe lrp hydreane riche, nic nie ruszyło soł potrzebuje cudu.
druga sprawa to:
czy ktoś z Was widział tę sukienkę ? dotykał or coś tam?
mianowicie chodzi mi o to jak z materiałem, czy nie jest to firana bo wiadomo na zdjęciu wygląda ok.
komentarze w stylu, ze wszystkie ubrania z h&m to szmaty proszę zachować głęboko w sobie.
tyle, fęks za porady kobiety.
lista tematów
sukienka, przesuszona skóra strona 1 z 2
Konto usunięte: polećcie coś na mega przesuszoną skóra na twarzy co nie zapcha jednocześnie.
robiłam peeling, maseczke nawilżająca z la roche posay i nakładałam grubą warstwe lrp hydreane riche, nic nie ruszyło soł potrzebuje cudu.
Polecam Physiogel, jest świetny na takie rzeczy

Konto usunięte: czy ktoś z Was widział tę sukienkę ? dotykał or coś tam?
mianowicie chodzi mi o to jak z materiałem, czy nie jest to firana bo wiadomo na zdjęciu wygląda ok.
Ładna, tez jestem ciekawa.. :)
gagulina: ewentualnie coś z Iwostinu, też mają świetne kosmetyki.
Do tego może maść z witaminą A na noc?
z l'oreala miałam ten triple active tylko jakiś inny i mnie zapchał niesamowicie
mam krem iwostin sensitia intensywnie nawilżający aktualnie, ale jest za lekki
o witaminie a nie pomyślałam, kupię!
Nie wiem co znaczy ''zapchac'' ale ja mam dosc problemowa twarz (mega sucha i wrazliwa) i odziwo zadne wynalazki z górnej pólki nie dzialaly lub jeszcze bardziej podraznialy.
Najlepszy krem jaki znalazlam to za 2 euro w Lidlu, z Cien'a z kaczuszka na opakowaniu

Ostatnio tez dostalam ''uczulenia'' po tym jak umylam gebe zwyklym mydlem. Pieklo jakbym cala noc spala z glowa na solarium, geba cala czerwona. Lekarz przepisal mi Hydrocortisil i dziala - jesli kiedys uzuwalas silcock base (nie wiem czy tak sie nazywa po polsku(?) krem podobny troche do wosku) to ten krem wydaje mi sie ze to to samo lecz w duze lepszej konsystencji, no i zostawia 'powloke' zabezpieczajaca - kuracja trwa tydzien dwa razy dziennie. Mi przeszlo po dwóch uzyciach.
Konto usunięte: polećcie coś na mega przesuszoną skóra na twarzy co nie zapcha jednocześnie.
Od czasu jak używam na noc oliwki dla dzieci moja cera baaardzo się poprawiła, a przesuszała mi się miejscami. Próbowałam wielu rzeczy..
Też polecam Effaclar H bądź alternatywnie inne produkty H z marek jak Bioderma czy Avene i koniecznie trzymaj sie tej maseczki z LRP, to cudo podobnie, jak maseczka w tubie z Avene