Cześć :)
Wczoraj zbyt intensywnie całowałam sie z chłopakiem, który miał lekki zarost. Teraz tuż nad górną wargą mam spuchnięte do tego mam przetarcie z którego delikatnie sączy się ropa. Czym to smarować? Dodam, że boli nie wygląda ciekawie.
lista tematów
ranka. strona 1 z 2
Może maść ochronna z witaminą A ? Taka z apteki, za bodajże 2-3 zł.
Regeneruje naskórek, łagodzi stany zapalne, etc.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Na różne ranki, nie ranki, bardzo dobrze działa oxycort - przeciwzapalnie. Dodatkowo przeciwbakteryjnie, bo jest to antybiotyk. Niestety na receptę. Warto jednak sobie sprawić, będąc przy okazji u jakiegoś lekarza.
gagulina: właśnie go kupiłam, maść z witaminą A. też już mam a Pani w aptece poradziła jeszcze clotrimazol lub maść ichtilową.
jak się wysmarujesz wszystkim na raz to nie będzie wiadomo co Ci pomogło :P
Było się tak obficie całować?

faceci z zarostem sa najlepsi!
troche tribioticiem posmaruj :)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
gagulina: Wczoraj zbyt intensywnie całowałam sie z chłopakiem, który miał lekki zarost. Teraz tuż nad górną wargą mam spuchnięte do tego mam przetarcie z którego delikatnie sączy się ropa. Czym to smarować? Dodam, że boli nie wygląda ciekawie.
Jak pokazuje sie ropa, to znaczy że zaszła infekcja, stan zapalny - idź do lekarza.