asiulcia1
asiulcia1
  14 августа 2011 (pierwszy post)

Witam :D

W sezonie moda na:
Kolory tego lata plus zeszłego sezonu zimowego, czyli neony lecz te mocniejsze, ciemnijesze oraz brązy, musztardy, odcienie złota i camele i wzory skóry węża.
Czerń w różnych połaczeniach.
Materiały na wybiegach przeważać będą wełny, skóra, dzianina, lekkie jedwabie czy cienka bawełna oraz szyfony, koronka i futro.
Styl: minimalizm, zabawa płcią, epoka wiktoriańska, styl muszkieterów, gotyk, grochy, kwiatki, połysk , klasyka lat 40 i płaszcze z lat 60.

Konto usunięte
Konto usunięte: Modne będą zatem proste fasony, odkryte plecy, przeźroczystości i luźniejsze, ale eleganckie dłuższe formy spódnic i sukienek, szelki, płaskie, sznurowane półbuty, krawaty, kapelusze, klasyczne koszule i trencze oraz garnitury i kostiumy nimi inspirowane. Futra nosimy w stylizacjach glamour - zestawiane z klasycznymi sukienkami czy kostiumami. Na co dzień nosimy się dość skromnie, minimalistycznie i - w duchu XIX wieku - zapięte pod szyję (zabudowane dekolty - golfy, postawione kołnierze).

Swetry, sukienki i bluzki raczej zabudowane, ze stójką. Swetry z futrem i futrzane kamizelki. Sukienki długie lub krótkie o linii litery A.
Spodnie marszczone, do kostek, szerokie.
Płaszcze: trencz, skórzane kurtki jak w poprzednim sezonie oraz peleryny i futra.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Co sądzicie o kolekcji jesień/zima 2011?
W Waszym guście?
Co się Wam podoba?
A co nie?
Co musicie mieć w szafie z tej kolekcji?

źródło : wizaż ;p
:bye:
asiulcia1
asiulcia1
  15 августа 2011
Patrishia
Patrishia: Czemu te modelki są takie brzydkie?

nie wiem właśnie :woot: same modelki sa odstraszające a miny maja jak nie wiem co :ninja:
Patrishia
Patrishia
  15 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dwa razy to samo dałam powinno być to:

Tu ładna modelka. Najs.

Konto usunięte
Konto usunięte: len

Za dużo przemieszczania sie po stronie : D

Konto usunięte
Konto usunięte: czarny orzeł

Okropne w każdym razie:D

massacre
massacre: czyli nawet worek na kartofle?

Ludzie noszą tak dziwne rzeczy, że jak ładnie by wyglądała to czemu nie?:ziober2:
asiulcia1
asiulcia1
  15 августа 2011
massacre

apropo
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=31172

:rotfl:
asiulcia1
asiulcia1
  15 августа 2011
Patrishia
Patrishia: Okropne w każdym razie:D

:P

Patrishia
Patrishia: Za dużo przemieszczania sie po stronie : D

scroll myszki za dużo km by zrobił:rotfl:
Patrishia
Patrishia
  15 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: scroll myszki za dużo km by zrobił

No właśnie myszka mi nie działa i jadę na taczpadzie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: apropo

Fajne :rotfl:
asiulcia1
asiulcia1
  15 августа 2011
Patrishia
Patrishia: No właśnie myszka mi nie działa i jadę na taczpadzie :D

no nie ma co forsować laptopa :]
adra1992
adra1992
  15 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja znalazlam taka stara marynarke nie wiem po kim czy po babci czy po cioci, ale trochę ją przerobie i zobacze co z tego wyjdzie ;

Mi tez by ta kiecke pasowalo przerobic bo sie nie dopinam w plucach :D
asiulcia1
asiulcia1
  15 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi tez by ta kiecke pasowalo przerobic bo sie nie dopinam w plucach :D

ja za swoja marynarke sama się wezmę, słabo widzę te moje poczyniania krawieckie no ale to już szczegół :lol2:
pijana
pijana
  15 августа 2011
massacre

Aaaale wazelinkę zapodałaś, łoo :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: I to mi się podoba, bardzo dobre podejście macie

Po prostu się ubieram, nie przebieram :ziober2:
FukMe
FukMe
  15 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Aaaale wazelinkę zapodałaś, łoo

ale przyznaj, potrafie porzadnym komplementem piedolnac :ziober2:
pijana
pijana
  15 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale przyznaj, potrafie porzadnym komplementem piedolnac

Nie zaprzeczę, szefowo :D Jesteś kreatywna :D
FukMe
FukMe
  15 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesteś kreatywna :D

Kreatywnosc buduje na szczerej analizie z nutka fantazji i figlarnej finezji - cokolwiek to znaczy :rotfl:
pijana
pijana
  15 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kreatywnosc buduje na szczerej analizie z nutka fantazji i figlarnej finezji - cokolwiek to znaczy

:crylol: Twój pewnie codziennie ma w łóżku taką figlarną finezję, że ja piedrolę :rotfl:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  15 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sądzicie o kolekcji jesień/zima 2011? W Waszym guście? Co się Wam podoba? A co nie? Co musicie mieć w szafie z tej kolekcji?

Kolekcja nie podoba mi się. Wszystko jakieś powydziwiane, no ale ok, rozumiem, to jest wybieg. I do dziś nie mogę zrozumieć, czemu robią z tych modelek takie nieprzyjemne straszydła.

Jeśli chodzi o modę ogólnie na jesień/zimę 2011, to bardzo podoba mi się to, że pozostają mixy kolorystyczne i soczyste kolory, kroje średniawe, peleryn i futer nie noszę.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Mariettaa
Mariettaa
  16 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sądzicie o kolekcji jesień/zima 2011? W Waszym guście? Co się Wam podoba? A co nie? Co musicie mieć w szafie z tej kolekcji?

beznadziejna. oO
na szczeście to co jest modne tej zimy/ jesieni/lata/ przedwiośnia itd obchodzi mnie najmniej, bo nie podążam za panującą modą. ;d
w ogóle mi się nie podoba.. oO nic...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.