o takie:
w kolorze takim, jak ma Horodyńska:
fajne? nie fajne?
mi osobiście podobają się zajebiście, fajnie wyglądają na nodze zaś mój chłop stwierdził iż wyglądam w nich jak sprzedawczyni w mięsnym za komuny...
czekam na opinie
lista tematów
Botki - szybkie pytanie strona 2 z 3
Mi sie podobaja, choc nie wiem jak bym wygladala w takich (tez jestem ciut przy masie a buty za kostke 'ucinaja' sylwetke - choc predzej bym ubrala takie obcasy niz np. japonki jak ma ta druga na zdjeciu, pomimo, ze sama takie mam :D )
Ale pewnie i spora platforma zabudowana, więc na bank tak się nie odczuwa.
Czytałam kurde niestety, że ich stronka nie cieszy się pozytywnymi opiniami, buty potrafią nawet nie dojść. A jednak te 150 zł piechotą też nie chodzi.
To sobie już kupilam buty, jak tak

Nie krzywdź się butami na tak płaskiej podeszwie! Ładnie by wyglądały na obcasie. Czy akurat w takich botkach- nie wiem : ) Rób jak czujesz. Tylko wiedz, że jeśli masz ku czemuś wątpliwości- sama- to najpewniej tego nie chcesz i szukasz powodu przeciw. [filozofia mode].
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail