Co sądzicie na temat żelowych zegarków ? Podobaja Wam sie ?
Zastanawiam sie nad kupnem takiego, gdyż wszystkie podobne ( nie mowie o srebrnych ) wywołuja u mnie potworne uczulenie ! Nie wiem jak bedzie z tymi zelowymi / gumowymi..
pozdrawiam , buziaczki :)
lista tematów
zegarek strona 2 z 3
Jak napisała massacre to zegarek na lato, plażę i to wszystko, nie podobają mi się :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Konto usunięte: Co sądzicie na temat żelowych zegarków ? Podobaja Wam sie ?
Zastanawiam sie nad kupnem takiego, gdyż wszystkie podobne ( nie mowie o srebrnych ) wywołuja u mnie potworne uczulenie ! Nie wiem jak bedzie z tymi zelowymi / gumowymi..
pozdrawiam , buziaczki :)
Te taniochy to straszny chłam, tandetne jak nie wiem, ja sobie kupiłam gumowy Levi's i jestem zauroczona :D Aha, te gumowe mają chyba od spodu i tak metal (mój też ma, ale mimo ze jestem uczulona na nikiel i metale mnie uczulają, to ten alergii nie wywołuje)
noszę dużo różnych pierdułek na lewym nadgarstku od bandanek do poplątanych mulin, ale zegarka za chiny nie ogarniam...
koleżanka i jej siostra mają te bardziej kwadratowe, które wstawiła naaats.
nie podobają mi się... poza tym widziałam mnóstwo podróbek...
Jeszcze niedawnych czasów wolalam taki , nie uczula

A tak bardziej serio to nie podobaja, nigdy bym nie zalozyla, choc moze inaczej bym gadala gdybym miala uczulenie (choc i tak mam jeden zegarek i i tak go nie nosze - tylko do szkoly czasem)
Gdyby juz to bym sie widziala w czyms tego podobnym : (ten akurat ma stal, ale jakby byly plastikowe prostokaciki i plastikowa tarcza etc)
http://www.surfshop.pl/foto_duze/FD1_17896.jpg
Na aluminium tez masz uczulenie ?
Ja bym brala cos w bardziej 'dziwny desen' jesli chodzi o gumiaki, bo takie proste kojarza mi sie z zegarkami z dziecinstwa za 5 zlotych.
Cos tego typu mozze :