Jakie ja mam durne apteki wkoło siebie... żeby w tak niedużej pipidówce jak moje miasteczko rozbieżność cenowa wynosiła 20zł?! Etiaxil w jednej 30zł, w drugiej ponad 50zł... i bądź tu człowieku mądry.
Ooo, jaka wyczerpująca odpowiedź! Dziękuję, takiej oczekiwałam. :)
Ja się dzisiaj zakleiłam wiedziona nadzieją, że się wchłonie. :D Był odwrót do domu i zmiana bluzki. Biegnę zaraz na kąpiel i będę próbować znowu. :) Chociaż jak posmarowałam i trochę pochodziłam to zapach alkoholu 'przygasł'. Najbardziej zależy mi właśnie na tym, żeby był skuteczny, nie odbarwiał i nie niszczył odzieży, bo kupiłam go poniekąd do nowej sukienki, na której jednak dość wyraźnie widać pot, a podoba mi się bardzo i żal by mi było oglądać ją na wieszaku... ;/
| 368212: |
| po zastosowaniu nie śmierdzi wódką, tzn. nie czuć tego później. |
O, to tak jak napisałam wyżej - zapach trochę znikł. :)
naaats: Nie wiem dlaczego, ale u mnie on swędzi, a nie szczypie :P Pierwszy raz całą noc się drapałam, za drugim razem było już ok, prawie tego swędzenia nie czułam : )
Zobaczę co będzie u mnie, bo dziś posmarowałam go na pachy depilowane może 2 dni temu i nie czułam nic. Po 24h albo po 12h będzie pewnie drapanie. :P
Konto usunięte: dla mnie osobiscie po kilku stosowaniach wedlug ulotki,a nawet i rzadziej wywolal podraznienia [nawet wiecej niz 24h po depilacji] wiec sobie go odpuscilam, teraz mam bloker z ziaji, radzi sobie doobrze,a jest za smieszna cene około 6zł i jest dla mnie delikatniejszy. Antidral niby efekty jakies dawal,ale nie za cene podraznien:D
Podrażnienia zniosę, jak ma coś zdziałać. Chyba że będzie katastrofa i ból, to odstawię, bo 'za rzadka' jestem na takie akcje. :D Aptekarka pokazywała mi bloker z Ziaji, kosztował śmiesznie, ale powiedziała, że Antidral jest niby to lepszy, ja się skusiłam i jest. :)