Witam serdecznie ;)
Pytanie krótkie acz treściwe:
Jakie dodatki pasują do tych sukienek:
kiecka mojej 15 letniej siostry. Sukienka jest w rzeczywistości ciemniejsza. Siostra idzie w rozpuszczonych włosach i granatowych szpilkach ( innych nie ma i mieć nie będzie ;p) - gdyby to miało jakieś znaczenie.
kiecka moja. Buty będą szare/kremowe.
Chodzi mi przede wszystkim o to jaką biżuterię założyć, by pasowało.
Z góry dziękuję ^^
Stycz
lista tematów
Kiecki na wesele - dodatki.
To ile Ona ma a ile Ty? ;D
Do Twojej czerwonej sukienki z racji tego, że przy dekolcie są kwiatuszki założyłabym kolczyki wkręty. Może jakieś klasyczne perełki? Lub jakieś złote/srebrne delikatne + na rękę bransoletka, jakaś delikatna skromna.
Przy sukience siostry możemy już poszaleć ;P Dodatki jak dla mnie srebrne, będzie ładnie i klasycznie. Chociaż czarne też by tu pasowały. W uszach jakieś wiszące kolczyki, naszyjnik ze względu na charakterystyczny dekolt odpada. Na rączkę też perełki lub jakaś srebrna/czarna bransoletka i jakiś ładny, duży, babciny pierścionek! :)
Ja mam 164 cm, moja siostra jakieś 170

gagulina: Do Twojej czerwonej sukienki z racji tego, że przy dekolcie są kwiatuszki założyłabym kolczyki wkręty. Może jakieś klasyczne perełki? Lub jakieś złote/srebrne delikatne + na rękę bransoletka, jakaś delikatna skromna.
Też tak właśnie myślałam, dziękować.
gagulina: Przy sukience siostry możemy już poszaleć ;P Dodatki jak dla mnie srebrne, będzie ładnie i klasycznie. Chociaż czarne też by tu pasowały. W uszach jakieś wiszące kolczyki, naszyjnik ze względu na charakterystyczny dekolt odpada. Na rączkę też perełki lub jakaś srebrna/czarna bransoletka i jakiś ładny, duży, babciny pierścionek! :)
Posiedzimy dziś i pomyślimy. Dziękuje za rady :)
do tej czerwonej cos delikatnego, zloto moze jakies? ogranicz sie do kolczykow, dekolt z tymi kwiaciorami wystarczajaco ubogaci twoj obfity biut

do siostrzanej jak ma granatowe szpilki, to moze cos w granacie? u mje jest taka fajna plastykowa bizuteria w roznych kolorach, w granacie i takich tam... postawilabym na duzy pierscionek i duze kolczyki - czyja cieniutki lancuszek badz nic
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: granicz sie do kolczykow, dekolt z tymi kwiaciorami wystarczajaco ubogaci twoj obfity biut
A wiesz, że nawet nie rzuca sie za bardzo w oczy :D
Ale po weselu odpruje je ;p
Wezmę jakiś łańcuszek srebrny założe i wkręty do tego plus pierścionek ;p
massacre: do siostrzanej jak ma granatowe szpilki, to moze cos w granacie? u mje jest taka fajna plastykowa bizuteria w roznych kolorach, w granacie i takich tam... postawilabym na duzy pierscionek i duze kolczyki - czyja cieniutki lancuszek badz nic
Już obmyślałyśmy granatowe wkręty i granatowa bransoletka;)