Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  22 августа 2011 (pierwszy post)

Cześć Kobitki!
Nie będę się rozpisywała tylko od razu przejdę do rzeczy.. :)
Mam jutro koleżanki urodziny a w tym motyw jakby to powiedzieć "nocnego klubu". W każdym bądź razie mam być jakaś fajną biczys :mrgreen: no i tu jest ogromy problem, bo to takie jakby ognisko, ale wszystko będzie odbywac się w 'altance' i zapewne będzie zimno wiec za cholerę nie mogę wymyślic w co mam się ubrac :/.

Doradźcie coś ja Was błagam! :D

Q. Co mam założyc żeby nie przesadzic? bo wiadomo że nie każdy się ubierze
Q. W co facet miałby się ubrac?

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
akasha
akasha
  22 августа 2011
Sylvinka
Sylvinka: Q. W co facet miałby się ubrac?

Koszula albo garniak :w00t:

Sylvinka
Sylvinka: Co mam założyc żeby nie przesadzic? bo wiadomo że nie każdy się ubierze

leginsy, jakaś fajna bluzeczka ( na to zawsze możesz załozyć kurtke) i bootki. Np.
styka51
styka51
  22 августа 2011
Sylvinka
Sylvinka: Q. Co mam założyc żeby nie przesadzic?

Bokserka, jeansy (rurki), balerinki/szpilki i jakiś żakiet, mocniejszy makijaż i jesteś byczes :D

Sylvinka
Sylvinka: Q. W co facet miałby się ubrac?

Jeansy i jakaś fajna koszula, może marynara też być i gra gitara ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 августа 2011
Sylvinka
Sylvinka: Q. Co mam założyc żeby nie przesadzic? bo wiadomo że nie każdy się ubierze

ubieranie sie jak biczys to moja specjalnosc :crylol:
jezeli nie chcesz przesadzic to polecam czarne leginsy blyszczace, buty na 13 cm szpilce i biala koszulka bokserka, do tego czarny pasek ;d a jak nie jestes wstydliwa to mini, a co.
madzia2143
madzia2143
  22 августа 2011
styka51
styka51: Bokserka, jeansy (rurki), balerinki/szpilki i jakiś żakiet, mocniejszy makijaż i jesteś byczes :D

jak dla mnie to zwykły strój :woot:

Sylvinka
Sylvinka: Q. Co mam założyc żeby nie przesadzic? bo wiadomo że nie każdy się ubierze

może załóż te takie leginsy świecące, ala lateksowe do tego obcasy wysokie. Możesz do tego założyć bluzkę (najlepiej w rozmiarze L lub XL) i związać ją z boku na taki supełek by trochę odsłonić ciałko. Tak jak tu tylko bluzka luźniejsza powinna być ( bez spacji ma być ten link)
http://www.google.pl/imgres?q=bluzka+z+sup%C5%82em&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=593&tbm=isch&tbnid=lP3Yj2feaG1CwM:&imgrefurl=http://twilight-film-bohaterowie.blog.onet.pl/ Kristen-Stewart,2,ID380126338,n&docid=EdrysS2r2O0XLM&w=297&h=510&ei=o1dSTqP5ELH24QTz7-CuBw&zoom=1&iact=rc&dur=199&page=1&tbnh=136&tbnw=81&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:13,s:0&tx=65&ty=87

do tego rozpuszczone włosy, mocniejszy make up i powinno być ok ; )
madzia2143
madzia2143
  22 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: polecam czarne leginsy blyszczace, buty na 13 cm szpilce i biala koszulka bokserka,

podobnie myślimy :mrgreen:
styka51
styka51
  22 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak dla mnie to zwykły strój

Zależy od tego jakie szpilki i jaką bokserkę założy...

Konto usunięte
Konto usunięte: jezeli nie chcesz przesadzic to polecam czarne leginsy blyszczace, buty na 13 cm szpilce i biala koszulka bokserka, do tego czarny pasek ;d a jak nie jestes wstydliwa to mini, a co.

Nie chce się czepiać ale jak można zakładać bokserkę ( która z założenia jest bluzką raczej krótką) do leginsów?
Leginsy, szpilki ok, ale z tuniką... a nie, że obrzydliwie tyłek widać :ninja:
styka51
styka51
  22 августа 2011
styka51
styka51: Nie chce się czepiać ale jak można zakładać bokserkę ( która z założenia jest bluzką raczej krótką) do leginsów? Leginsy, szpilki ok, ale z tuniką... a nie, że obrzydliwie tyłek widać

Jeżeli ktoś założy białą bokserkę tej długości

to jest ok...
Ale Wasza wizja kojarzy mi sie z czymś takim:

co jest okropne, moim zdaniem.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 августа 2011
styka51
styka51: Nie chce się czepiać ale jak można zakładać bokserkę ( która z założenia jest bluzką raczej krótką) do leginsów?

np tak:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 августа 2011

ja bym postawila na kabaretki :ziober2:
jak ma byc sukowato to kabaretki musza byc :ninja:

look at me, nie wstydze sie a mam nogi 2x takie jak Twoje :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

asiulcia1
asiulcia1
  22 августа 2011
Sylvinka

obcisłe rurki+ top bez ramiączek / 'pleców'
tylko nie widze fajnych w googlach :woot:
styka51
styka51
  22 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: np tak:

No to bym się tak sie ubrała, za nic.
asiulcia1
asiulcia1
  22 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: obcisłe rurki

najlepiej czarne albo jakies ciemne :
styka51
styka51
  22 августа 2011
massacre
massacre: ja bym postawila na kabaretki jak ma byc sukowato to kabaretki musza byc look at me, nie wstydze sie a mam nogi 2x takie jak Twoje

Ooooo :D
Zgadzam się...
Kabaretki, jakaś fajna kiecka ( krótka) i mega makijaż.
Albo jakaś bluzka, co by cycki było widać ;p

A no i spojrzenie Megan:
asiulcia1
asiulcia1
  22 августа 2011
massacre
massacre: ja bym postawila na kabaretki

styka51
styka51: Kabaretki, jakaś fajna kiecka ( krótka) i mega makijaż.

bo Sylvinka zamarznie w tych kabaretkach :rotfl:
jeszcze komary pogryzą i tyle będzie :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.