Cześć Kobitki!
Nie będę się rozpisywała tylko od razu przejdę do rzeczy.. :)
Mam jutro koleżanki urodziny a w tym motyw jakby to powiedzieć "nocnego klubu". W każdym bądź razie mam być jakaś fajną biczys no i tu jest ogromy problem, bo to takie jakby ognisko, ale wszystko będzie odbywac się w 'altance' i zapewne będzie zimno wiec za cholerę nie mogę wymyślic w co mam się ubrac :/.
Doradźcie coś ja Was błagam! :D
Q. Co mam założyc żeby nie przesadzic? bo wiadomo że nie każdy się ubierze
Q. W co facet miałby się ubrac?
lista tematów
Trudna sprawa :-/ strona 1 z 5
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
ubieranie sie jak biczys to moja specjalnosc

jezeli nie chcesz przesadzic to polecam czarne leginsy blyszczace, buty na 13 cm szpilce i biala koszulka bokserka, do tego czarny pasek ;d a jak nie jestes wstydliwa to mini, a co.
styka51: Bokserka, jeansy (rurki), balerinki/szpilki i jakiś żakiet, mocniejszy makijaż i jesteś byczes :D
jak dla mnie to zwykły strój

może załóż te takie leginsy świecące, ala lateksowe do tego obcasy wysokie. Możesz do tego założyć bluzkę (najlepiej w rozmiarze L lub XL) i związać ją z boku na taki supełek by trochę odsłonić ciałko. Tak jak tu tylko bluzka luźniejsza powinna być ( bez spacji ma być ten link)
http://www.google.pl/imgres?q=bluzka+z+sup%C5%82em&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=593&tbm=isch&tbnid=lP3Yj2feaG1CwM:&imgrefurl=http://twilight-film-bohaterowie.blog.onet.pl/ Kristen-Stewart,2,ID380126338,n&docid=EdrysS2r2O0XLM&w=297&h=510&ei=o1dSTqP5ELH24QTz7-CuBw&zoom=1&iact=rc&dur=199&page=1&tbnh=136&tbnw=81&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:13,s:0&tx=65&ty=87
do tego rozpuszczone włosy, mocniejszy make up i powinno być ok ; )
Zależy od tego jakie szpilki i jaką bokserkę założy...
Konto usunięte: jezeli nie chcesz przesadzic to polecam czarne leginsy blyszczace, buty na 13 cm szpilce i biala koszulka bokserka, do tego czarny pasek ;d a jak nie jestes wstydliwa to mini, a co.
Nie chce się czepiać ale jak można zakładać bokserkę ( która z założenia jest bluzką raczej krótką) do leginsów?
Leginsy, szpilki ok, ale z tuniką... a nie, że obrzydliwie tyłek widać

styka51: Nie chce się czepiać ale jak można zakładać bokserkę ( która z założenia jest bluzką raczej krótką) do leginsów?
Leginsy, szpilki ok, ale z tuniką... a nie, że obrzydliwie tyłek widać
Jeżeli ktoś założy białą bokserkę tej długości
to jest ok...
Ale Wasza wizja kojarzy mi sie z czymś takim:
co jest okropne, moim zdaniem.
ja bym postawila na kabaretki
jak ma byc sukowato to kabaretki musza byc
look at me, nie wstydze sie a mam nogi 2x takie jak Twoje
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail