Zakladam temacik do nabijania

Nie wrzucam tego do tematu o wlosach i fryzurach, bo mimo ze o wlosach, bedzie bardziej o ocenie fryzur gwiazd i naszych

Oto kilka porazkowych fryzur u celebrytek:
Katie Holmes

Kate Perry

Scarlett Johansson

Halle Berry

Angelina Jolie

Danni Minogue

Paris Hilton

Gwen Stefanie

Kylie Minogue

Madonna

Sharon Osbourne

Niektore z tych fryzur sa z prehistorycznych czasow, byc moze moda byla taka a nie inna... Jednak na przykladzie Sharon Osbourne widac, jak mozna dzieki wlosom (miedzy innymi) sie odmlodzic i wygladac COOL a nie jak babcia emerytka z pensjonatu w gorach

Z kolei Paris Hilton poza tym ze wygladala mega kiczowato, to te wlosy i ich kolor byly calkiem w kit :)
Pytania do Was moje dzieci kochane:
1. Ktora z powyzszych fryzur jest najbardziej obciachowa?
2. Ktora z powyzszych gwiazd wyglada najkorzystniej w obecnej fryzurze?
Mozecie podac tez swoje wlasne typy - mile widziane :D
3. Jaka najbardziej obciachowa fryzure/ kolor/ cokolwiek innego dziwnego na glowie Wy mieliscie/ mialyscie? - nie musicie wrzucac zdjec, ale jezeli one najlepiej zobrazuja Wasza najwieksza fryzjerska porazke - prosze bardzo
Ja zazwyczaj sobie w takich momentach zdjec nie robilam 
4. Fryzura + kolor Waszych marzen? Mozecie podawac foty jakie wlosy chcialybyscie miec. Niech poniesie Was wyobraznia i odstawcie to, ze "a nigdy nie bede miala takich gestych wlosow", "nigdy nie bede miala takich dlugich wlosow" itp. itd.
P.S. Na zdjeciach zwroccie uwage tez na regulacje brwi - jak ksztalt potrafi zmienic wyraz twarzy z klaunowatego na bardziej wyrafinowany

Pozdrawiam wszystkie piekne dziewczyny.
Temat dedykuje agoosi - wlascicielce najpiekniejszych wlosow na forum - nie musicie sie ze mna zgadzac, i tak wiem najlepiej

Ten FP czy mod co zamknie ten temat sugerujac ze powinien byc w temacie o wlosach jest burakiem

W sumie na ryju też mogłabym tak wyglądać