agoosiaaa
agoosiaaa
  31 августа 2011 (pierwszy post)
Hej ho :D

Artykul z zeberka.pl

Zastrzyki z soli fizjologicznej

Tatuaże i kolczyki powoli odchodzą już do lamusa. Coraz popularniejsze stają się bowiem zastrzyki z soli fizjologicznej, dzięki którym twarz może nabrać nowego, z pewnością dość interesującego charakteru.

Nie powinno dziwić, że moda ta na dobre zagościła już w Japonii - tamtejsze nastolatki nie od dziś chętnie eksperymentują przecież z własnym ciałem.

Jeśli podobnie jak i nas przeraża Was jednak widmo "ludzi z pączkami na twarzy" przechadzających się po ulicach światowych metropolii, informujemy, że efekt zabiegu na szczęście utrzymuje się tylko przez kilka godzin. Podejrzewamy, że gdyby było inaczej, ciężko byłoby znaleźć jakiś chętnych na jego wykonanie. Nie musimy chyba dodawać dlaczego...

Zdjecia:

Pytania:
1. Jak wam sie cos takiego podoba??
2. Znacie kogos lub moze same cos takiego macie?
3. Jesli nie, to czy macie w planach, zachecaja was zdjecia?? :pavarotti:

Pozdrawiam, Ag. :D
Babsy
Babsy
  31 августа 2011

ohyda!!:haft: nigdy w zyciu.

luk7
luk7
  31 августа 2011

Ciekawe czy to im uciska na mózg i szybko umrą.

iffy
iffy
  31 августа 2011

i to naprawdę nie powoduje żadnych skutków ubocznych? ciężko mi w to uwierzyć. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam sie cos takiego podoba??

szybki sposób żeby się oszpecić.
ilovelucy
ilovelucy
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam sie cos takiego podoba?? 2. Znacie kogos lub moze same cos takiego macie? 3. Jesli nie, to czy macie w planach, zachecaja was zdjecia??

1. Nie podoba mi się takie coś wcale
2. Nie znam
3. -

ogólnie rzecz biorąc szanuje ludzi, którzy robią to bo wydaje im się, że będą wtedy atrakcyjniejsi albo robią to po prostu, bo chcą. każdy ma prawo robić co chce z własnym ciałem, mi jednak się to ani trochę nie podoba!
asiulcia1
asiulcia1
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam sie cos takiego podoba?? 2. Znacie kogos lub moze same cos takiego macie? 3. Jesli nie, to czy macie w planach, zachecaja was zdjecia??

1. okropne :ble:
2. na szczęście nie znam nikogo takiego ;d
3 nigdy w zyciu
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie rzecz biorąc szanuje ludzi, którzy robią to bo wydaje im się, że będą wtedy atrakcyjniejsi albo robią to po prostu, bo chcą. każdy ma prawo robić co chce z własnym ciałem, mi jednak się to ani trochę nie podoba!

ale tutaj nikt nie mowi o tym, ze takich osob nie nalezy szanowac, pytam po prostu jak Ty to widzisz z wlasnej perspektywy - czy ci sie podoba, czy nie, to nie ma nic wspolnego z szacunkiem :)

iffy
iffy: i to naprawdę nie powoduje żadnych skutków ubocznych? ciężko mi w to uwierzyć.

jak mowia, ze nie, to chyba nie :woot:

luk7
luk7: Ciekawe czy to im uciska na mózg i szybko umrą.

no bo mozg oczywiscie nie jest chroniony przez czaszke :ninja:
noiczegotu
noiczegotu
  31 августа 2011

Brzydzę się wszelakimi deformacjami ciała robionymi z własnej woli. Jak dla mnie ci dziwacy się po prostu nudzą i mają dziwne potrzeby zwracania na siebie uwagi. Nic w tym estetycznego, cudactwa jakieś :/

ilovelucy
ilovelucy
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale tutaj nikt nie mowi o tym, ze takich osob nie nalezy szanowac, pytam po prostu jak Ty to widzisz z wlasnej perspektywy - czy ci sie podoba, czy nie, to nie ma nic wspolnego z szacunkiem :)

pewnie, że tak ale mimo wszystko akceptacja takich form ozdabiania ciała jest myślę dość ważną kwestią. Ludzie, którzy jako tako się wyróżniają w tłumie często są dyskryminowani i obrażani co dla mnie jest nie do pomyślenia.
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie, że tak ale mimo wszystko akceptacja takich form ozdabiania ciała jest myślę dość ważną kwestią. Ludzie, którzy jako tako się wyróżniają w tłumie często są dyskryminowani i obrażani co dla mnie jest nie do pomyślenia.

dla mnie bezsens takie traktowanie takowych ludzi, ale z drugiej strony robia to z wlasnej woli, wiec w pewnym sensie sie decyduja na bycie traktowanym tak, a nie inaczej.
Alucard
Alucard
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Brzydzę się wszelakimi deformacjami ciała robionymi z własnej woli.

Podbijam.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wam sie cos takiego podoba??

Wygląda to jak po Czarnobylu.

Kompletna głupota, szkoda że nie wymyślili aby można było wstrzyknąć takim osobom więcej rozumu.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

ilovelucy
ilovelucy
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dla mnie bezsens takie traktowanie takowych ludzi, ale z drugiej strony robia to z wlasnej woli, wiec w pewnym sensie sie decyduja na bycie traktowanym tak, a nie inaczej.

Pewnie, ale przecież to mimo wszystko tacy sami ludzi jak my i również zasługują na szacunek. Mieszkałam 3 lata za granicą i tam nikogo nie dziwiło jak szedł ulicą koleś z 50. cm irokezem i twarzą w kolczykach, wręcz przeciwnie - ludzie albo go ignorowali albo byli zaciekawieni, niekiedy robili sobie z nim zdjęcia ale wszystko to było takie pozytywne. A w Polsce? Taki to zaraz zostanie zbesztany z błotem lub skopany na ulicy przez dresiarzy.
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie, ale przecież to mimo wszystko tacy sami ludzi jak my i również zasługują na szacunek. Mieszkałam 3 lata za granicą i tam nikogo nie dziwiło jak szedł ulicą koleś z 50. cm irokezem i twarzą w kolczykach, wręcz przeciwnie - ludzie albo go ignorowali albo byli zaciekawieni, niekiedy robili sobie z nim zdjęcia ale wszystko to było takie pozytywne. A w Polsce? Taki to zaraz zostanie zbesztany z błotem lub skopany na ulicy przez dresiarzy.

szczerze mowiac to nie pamietam jak jest w polsce, jak tam mieszkalam bylam w takim wieku, ze mnie takie rzeczy nie interesowaly, mieszkam za granica od ponad 5ciu lat.
Paulinessa
Paulinessa
  31 августа 2011

Ale na cholerę to? Nie rozumiem sensu. Nigdy bym czegoś nie zrobiła sobie takiego, kiedyś spuchła mi mocno broda bo coś mnie ugryzło to płakałąm kilka godzin i nie chciałam wyjść z domu :ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.