hejho rodzacy.
Matthew Lewis
pamiętacie go? uroczy grubasek z żabą z filmów o Harrym Potterze...
dzisiaj wygląda tak:
Joseph Gordon-Levitt
a jego pamiętacie? grał w wielu, wielu filach(niektórych rewelacyjnych), w polsce znany z dr Quinn
dzisiaj wygląda tak:
Megan Fox
znana nie wiem z czego, kiedyś wyglądała tak:
dzisiaj wygląda tak:
jednak czas działa niektórym na korzyść, w ostatnim przypadku czas + dobry chirurg ze skalpelem
1. Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta?
2. Która zmiana najbardziej was kręci?
3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie?
4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd? (pomijam Fox której pomógł skalpel) Dlaczego?
pozdrawiam, maryja
lista tematów
czas wszystko zmienia? strona 3 z 4
Martitta: nmzc :* serio, na Twoim przykładzie można stwierdzić, że jak się chce schudnąć, to można. Super zmiana, jestem pod wrażeniem
no pewnie ze sie da, ale grubasy zawsze znajda wymowke by wpiedolic kolejna porcje kalorii i zalamywac rece jacy sa grubi.
sama wiesz ze jak sie ma silna wole to sie da schudnac :)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pdbijam, wiadomo
Konto usunięte: 1. Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta?
3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie?
4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd? (pomijam Fox której pomógł skalpel) Dlaczego?
1. Sama sie zmienilam na duzo lepiej
2. Jennifer Aniston i Sandra Bullock - ponoc byly grube za mlodu, pieknie sie starzeja, a Jennifer to jak dla mnie jedna z najpiekniejszych kobiet

3. Na korzysc - z wiekiem dbam o siebie co raz bardziej
4. Oczywiscie, daj mi siano jakimi dysponuja gwiazdy i zobaczysz jaka ze mnie suka pierwszej klasy sie zrobi

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: 1. Pomyślałby ktoś z was, że grubasek Neville z biegiem czasu zmieni się w fajnego faceta?
1. nie
2. pierwsza ;D
Konto usunięte: 3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie?
3. czy ja wiem

4.chyba tak, mają pieniądze na operacje, stylistow, wizazystow itp
1. nie myślałam o tym. ;d
2. pierwsza, ostatnia i Prinza. ;) ten 2 ściął tylko włosy i urósł. ;d
3. jak patrzę na zdjęcia jak miałam np 11 lat, 13 to wyglądam teraz.. lepiej. ; d oby tak dalej. ;d
4. tak. mają wtedy wiecej możliwości...
Konto usunięte: faktycznie tusza dodaje lat , przed odchudzaniem postarzali mnie zawsze,ubyło kilka kg i mam twarz dziecka ale gratuluję wyniku :)
ano dodaje :) ale u mojej mamy znowu odwrotnie, zero zmarszczek etc, jakby schudla to twarz na pewno w tym wieku by sie wyostrzyla.
dzieki :)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
nie znam

Megan.
Konto usunięte: 3. A jak jest u was? Uważacie, że czas działa na waszą korzyść czy wręcz przeciwnie?
Sama nie wiem. Byłam uroczym dzieckiem, potem na czas podstawówki zbrzydłam. Byłam chyba jedną z najbrzydszych dziewczynek z mojej ówczesnej klasy, wyglądałam i ubierałam się jak chłopak. Potem w gimnazjum, koło 2 klasy 'wyładniałam', i w tamtych czasach wyglądałam najlepiej, 100% natural, włosy do pasa, ważyłam 42 kilo.
Teraz trochę się zmieniłam od tamtych czasów, trudno mi powiedzieć czy na lepsze czy na gorsze, ale nie narzekam na nic:)
Konto usunięte: 4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd? (pomijam Fox której pomógł skalpel) Dlaczego?
Czy znaczny to nie wiem, bo kiedy ktoś nie ma "naturalnych podstaw" to raczej niewiele pomoże. Z gówna diamentu nie wyrzeźbisz

Ale w jakimś tam stopniu na pewno, można lepiej o siebie zadbać, a jeżeli ktoś o siebie dba to wpływa to na wygląd.
No chyba że mówimy o operacjach plastycznych, wtedy to nawet z tego gówienka da się zrobić coś ciekawego. ;) A założę się, że większość gwiazdek jakiekolwiek operacje ma za sobą.
Tak, czemu miałby się nie zmienić?
Żadna, to normalne, że ludzki wygląd z wiekiem się zmienia.
Nie wiem i nie spędza mi tu snu z powiek.
Konto usunięte: 4. Myślicie, że pieniądze jakimi dysponują mają znaczny wpływ na ich lepszy wygląd? (pomijam Fox której pomógł skalpel) Dlaczego?
Zapewne tak - dobry fryzjer, kosmetyki, stylista, wizażysta... Każdego da się "przerobić", tak, by jak najbardziej dopasować do kanonów urody.