Hey. Mam pytanie. ;)
Czy jest jakiś krem/roll on itp. który skutecznie rozjaśnia cienie pod oczami.? Może same jakiegoś używałyście i był skuteczny.?
+ czy po odrostach dobry fryzjer dałby rade zafarbować włosy na mój naturalny odcień.?
lista tematów
pytanie.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
kosztuje ~150zl w pl

testowalam prawie wszystko typu garniery itp, i kazdy gowno daje. moze te z troche wyzszej polki cos daja ale na efekt po niedrogich nie ma co liczyc.
nie mam cieni pod oczami, ale moja koleżanka ma i używa ten i baaardzo chwali, mimo że nie jest stricte na cienie.

ja mam phenome happy, jestem niesamowicie zadowolona. inne lancome, estee, chanel, clinique się chowają przy tym.
prosze:
http://www.littlewoods.com/ysl-touche-eclat-radiant-touche-no1/512034201.prd?browseToken=%2fq%2ftouche+eclat
littlewoods jest drozszy, ale za to daje rewardy do zakupow, tak jak ta bluza z Superdry za £92 ponoc w Very jest za £72 - po prostu maja wliczona dostawe, a za kazde wydane pieniadze dostaje reward, wiec mi to tam wisi i tak wychodzi na to samo ;)
massacre: prosze:
http://www.littlewoods.com/ysl-touche-eclat-radiant-touche-no1/512034201.prd?browseToken=%2fq%2ftouche+eclat
littlewoods jest drozszy, ale za to daje rewardy do zakupow, tak jak ta bluza z Superdry za £92 ponoc w Very jest za £72 - po prostu maja wliczona dostawe, a za kazde wydane pieniadze dostaje reward, wiec mi to tam wisi i tak wychodzi na to samo ;)
spoko, spoko, tak po prostu mnie to zdziwilo, u mnie mam tylko littlewoods clearance, wiec nie wiem jak ceny w normalnym.