Proszę o pomoc każdego kto zna się na modzie. Chciałam kupić chłopakowi czapkę na zimę (niedługo ma urodziny :) i znalazłam nawet takie coś jak "czapka pilotka"
http://www.wypoczynet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1605:pilotki-ochnik&catid=201:ubrania-i-akcesoria&Itemid=56
ale mam wątpliwości czy nie będą się z niego koledzy śmiać - bo taka czapka to raczej nie jest zbyt "normalna" i coś co może uchodzi w wielkim mieście to w małym może być śmieszne.
Chcę mu kupić zarazem coś praktycznego i coś związanego z jego pasją czyli lotnictwem ale nie mam pomysłu - ta czapka wydała mi się idealna ale im dłużej przyglądam się temu modelowi w niej to mam wątpliwości. Poradźcie proszę co mam robić?
lista tematów
Pilotka - czy będzie modna w tym sezonie? strona 1 z 3
Konto usunięte: http://www.wypoczynet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1605:pilotki-ochnik&catid=201:ubrania-i-akcesoria&Itemid=56
Szczerze, to w pierwszej chwili myślałam, że chodzi o kurtkę...Bo jest kurtka pilotka, ale czapka?
Spoko, już znalazłam,że na czapki też się tak mówi...
Ja na miejscu chłopaka wolałabym kurtkę jednak

kupowanie ciuchów facetowi ? normalny facet sam sobie kupuje wszystkie ciuchy, ciota dostaje ciuchy od dziewczyny
Konto usunięte: kobieta kupowała mi ciuchy jak byłem w przedszkolu a ta kobieta była moja matka i moze na tym poprzestańmy, jak ty kupujesz ciuchy swojemu facetowi to robisz z niego niesamodzielną ciote, ot co. każda normalna kobieta o tym wie.
Kupiłam kiedyś mojemu facetowi coś, ale nie w ramach uzupełniania szafy, co najwyraźniej masz na myśli, ale pojedynczego prezentu, i jest zdecydowanie synonimem męskości, więc Twoja teoria kuleje

O! Temat dla mnie

jak jestes z malego miasta to nie kupuj takiej czapki, u mnie byly bardzo popularne w zeszlym roku, ale jedynie wsrod kobiet i tych "bardzo metroseksualnych" facetow chodzacych w rurkach :) that was so gay - kolesiowi hetero jakos mi to nie pasuje.
myslisz ze moj marzy by ktos mu zapodal w dupala? :ninja
pozwol, ze dodam cos do twojej teorii: bezguscia rowniez dostaja ciuchy od swoich dziewczyn - moj byl np. totalnym bezgusciem. Uwierz mi, ciezko pracowalam zeby cos z niego bylo

podbijam
wole pokazywac sie u boku dobrze ubranej niesamodzielnej cioty niz u boku samodzielnego bezguscia ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail