Ludwinia
Ludwinia
  7 сентября 2011 (pierwszy post)

Proszę o pomoc każdego kto zna się na modzie. Chciałam kupić chłopakowi czapkę na zimę (niedługo ma urodziny :) i znalazłam nawet takie coś jak "czapka pilotka"

http://www.wypoczynet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1605:pilotki-ochnik&catid=201:ubrania-i-akcesoria&Itemid=56

ale mam wątpliwości czy nie będą się z niego koledzy śmiać - bo taka czapka to raczej nie jest zbyt "normalna" i coś co może uchodzi w wielkim mieście to w małym może być śmieszne.

Chcę mu kupić zarazem coś praktycznego i coś związanego z jego pasją czyli lotnictwem ale nie mam pomysłu - ta czapka wydała mi się idealna ale im dłużej przyglądam się temu modelowi w niej to mam wątpliwości. Poradźcie proszę co mam robić?

styka51
styka51
  7 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.wypoczynet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1605:pilotki-ochnik&catid=201:ubrania-i-akcesoria&Itemid=56

Szczerze, to w pierwszej chwili myślałam, że chodzi o kurtkę...Bo jest kurtka pilotka, ale czapka?

Spoko, już znalazłam,że na czapki też się tak mówi...

Ja na miejscu chłopaka wolałabym kurtkę jednak :zakochany:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  7 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałam kupić chłopakowi czapkę na zimę (niedługo ma urodziny :) i znalazłam nawet takie coś jak "czapka pilotka"

Nie nie, nie kupuj :nie:
Już lepiej faktycznie mu kurtkę kup.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Patrishia
Patrishia
  7 сентября 2011

Nie podoba mi się ta czapka..

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  7 сентября 2011

kupowanie ciuchów facetowi ? normalny facet sam sobie kupuje wszystkie ciuchy, ciota dostaje ciuchy od dziewczyny

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  7 сентября 2011

a czapka jest pedalska, jak wszystkie rzeczy z Ochnika.

Patrishia
Patrishia
  7 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupowanie ciuchów facetowi ? normalny facet sam sobie kupuje wszystkie ciuchy, ciota dostaje ciuchy od dziewczyny

Ty i te Twoje mądrości :wtf:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  7 сентября 2011
Patrishia
Patrishia: Ty i te Twoje mądrości

kobieta kupowała mi ciuchy jak byłem w przedszkolu a ta kobieta była moja matka i moze na tym poprzestańmy, jak ty kupujesz ciuchy swojemu facetowi to robisz z niego niesamodzielną ciote, ot co. każda normalna kobieta o tym wie.
Patrishia
Patrishia
  7 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kobieta kupowała mi ciuchy jak byłem w przedszkolu a ta kobieta była moja matka i moze na tym poprzestańmy, jak ty kupujesz ciuchy swojemu facetowi to robisz z niego niesamodzielną ciote, ot co. każda normalna kobieta o tym wie.

Kupiłam kiedyś mojemu facetowi coś, ale nie w ramach uzupełniania szafy, co najwyraźniej masz na myśli, ale pojedynczego prezentu, i jest zdecydowanie synonimem męskości, więc Twoja teoria kuleje :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  7 сентября 2011

W zeszłym roku w sieciówkach było tego pełno, jak będzie teraz to zobaczymy.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: każdego kto zna się na modzie.

O! Temat dla mnie :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: i coś co może uchodzi w wielkim mieście to w małym może być śmieszne.

jak jestes z malego miasta to nie kupuj takiej czapki, u mnie byly bardzo popularne w zeszlym roku, ale jedynie wsrod kobiet i tych "bardzo metroseksualnych" facetow chodzacych w rurkach :) that was so gay - kolesiowi hetero jakos mi to nie pasuje.

Konto usunięte
Konto usunięte: ciota dostaje ciuchy od dziewczyny

myslisz ze moj marzy by ktos mu zapodal w dupala? :ninja
pozwol, ze dodam cos do twojej teorii: bezguscia rowniez dostaja ciuchy od swoich dziewczyn - moj byl np. totalnym bezgusciem. Uwierz mi, ciezko pracowalam zeby cos z niego bylo :lol: I nawet teraz drze, gdy sam ma sobie cos kupic... dalej potrzebuje asekuracji przy zakupach, ale sie uczy, zadaje pytania... :D

Konto usunięte
Konto usunięte: a czapka jest pedalska

podbijam
Konto usunięte
Konto usunięte: jak ty kupujesz ciuchy swojemu facetowi to robisz z niego niesamodzielną ciote

wole pokazywac sie u boku dobrze ubranej niesamodzielnej cioty niz u boku samodzielnego bezguscia ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  7 сентября 2011
massacre
massacre: zapodal w dupala?

Jesteś drugą osobą, która używa tego tekstu, pierwszy był Maniu :pavarotti:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 сентября 2011
styka51
styka51: Jesteś drugą osobą, która używa tego tekstu, pierwszy był Maniu

uzylam przypadkowo, nie chcialam dostac bana za wulgaryzm :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  7 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ciota dostaje ciuchy od dziewczyny

na dzień chłopca chciałam kupić mojego facetowi koszulke - chyba już nie kupię :woot:
luk7
luk7
  7 сентября 2011

Nie fajna ta czapka.

Lubie pilotkę w czarnych szpilkach i czarnej bieliźnie,mniam.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.