Cześć;) Jutro po raz pierwszy ide do domu mojego chlopaka. A co z tym sie wiąże poznam jego rodzicow. Strasznie sie boje, ze cos nie wypali Mam zamiar zalozyc ta sukienkę
Czarne zamszowe szpilki i teraz problem , jesli by bylo zimno to swetr czarny czy chabrowy, rajstopy czarne czy cieliste?
Kupić czekoladki ? Jesli tak to jakie polecacie? Co myślicie o tych ;)?
Włosy rozpuszczone czy spięte?
Pierwsza wizyta u rodziców chłopaka-strój strona 1 z 2
Ale dziewczyno, po co się tak pacykować? Chyba, że to jakiś uroczysty obiad/kolacja coś tam. A jeżeli idziesz tak po prostu do nich do domu to ubierz się jak Ci się podoba, jak normalnie się ubierasz i pokaż im się taką jaką jesteś.
Ale do sukienki założyłabym czarny sweter i czarne rajstopy.
Osobiście żadnych czekoladek nie kupowałam.
Strój spoko
Kup flaszkę dla teścia i jesteś w rodzinie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ja jak pierwszy raz pojechałam do chłopaka normalnie ubrałam się w dżinsy i jakąś bluzkę
Nie ma sensu się pindrzyć jak nie będzie jakiejś uroczystej kolacji
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
podbijam,jeśli to żadna ważna okazja to możesz wyglądać sztucznie

Rajstopy cieliste, a sweter czarny JA bym na Twoim miejscu załozyła. Włosy czy spiete, czy rozpuszczone to obojętne.
Swoją drogą, co to za wielka okazja, wizyta u rodziców chłopaka, jakieś czekoladki, strojenie się, stres i Bóg wie co jeszcze ...
nie wiedziałam, że to takie wielkie przeżycie.
Co do czekoladek, te serduszka z Milki są dobre, te co wkleiłaś mi nie smakują. ;)
Ja pierwszy raz w domu swojego chłopaka byłam na Sylwestrze 2009/2010 i przy okazji zapoznałam caaaałą rodzinę... i fakt, wtedy byłam ubrana ładniej, tj. czarne rurki, szpilki, bardziej elegancka bluzka i żakiet... Ale jak potem jeździłam tylko tak o... to zwykłe dzinsy i koszulka wystarczały. Nie chciałam by brali mnie za jakąś wyniosłą paniusię

Ale skoro to uroczysty obiad, to kiecka pasuje. I podbijam czarne rajstopy i czarny sweterek ;)
Sukienka z Orsay ? , albo mi sił wydaję .
właśnie poco się tak stroic ...
można się ubrac elegancko , zakładając spodnie i jakąs bluzke , buty na szpilkach takich nie za wysokich , zeby przypadkiem tam sie nie przewrócic ani nic , biżuteria i dodatki do tego i gotowe :)
dobierz strój kolorystycznie , żeby wszystko do sb pasowało .
Fryzura , makijaż też oczywiscie ., ale taki lekki ...
a strój nie powienien byc wyzywający ...
Rodzice skromnosc docenią . Maja poznac osobowosc twoją .
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .