Na pewno znacie się na modzie o wiele lepiej niż ja więc napiszcie jak to według was wygląda? Czy kolor bluzki pasuje do spódniczki, a kurtka z dżinsu do całości?
Pozdrawiam :)

Spódniczka ładna, buty ladne, aczkolwiek ja bym ani bluzki ani kurtki do tego nie założyla. Ubralabym coś czarnego lub w oliwkowego jak spódniczka na górę. I koniecznie bym zakryła znamię na stopie czy co tam masz, bo mocno te buty to podkreślają, niefajnie to wygląda.
Pomijając co myślę o tych ubraniach, to ta bluzka strasznie, ale to strasznie nie pasuje do tej spódnicy.
boooszeeeee wy wszystkie tylko rurki bokserki rurki bokserki i tak pewnie przez nastepna dekade
zestaw jest ok, ja bym wyrzucila buty - rajtuzy jakies kolorowe, np lososiowe pod kolor bluzki, trampki jakies za kostke - jak styka rzekla wisior jakis fajny i bedzie git - ta kurtka nawet tez ujdzie, chodz widzialabym do tego bardziej jakis mlodziezowy zakiecik z jerseju - buty kowbojki do tej spodnicy tez beda pasowac - tylko koniecznie bez wzoru!
jestescie mlode a nosicie jak widze te czolenka dla starych bab - to kurde nawet ja takich nie nosze - wezcie sie ogarnijcie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
do tego typu spodniczki - kowbojki beda swietnie pasowac - zwlaszcza ze masz bardzo ladne nogi - troche ryzyka wprowadzcie do swojej szafy - modnie i z klasa nie zawsze jest rownoznaczne ze slowami ostrozne i stonowane :D a tymbardziej rurki i bokserka
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail