Witam ;)
W Sao Paulo w Brazylii wybrano najpiękniejszą kobietę świata - tytuł Miss Universe 2011 powędrował do Leili Lopes z Angoli.
Uczestniczka z Angoli pokonała 88 rywalek, w tym naszą rodaczkę Rozalię Mancewicz. Podczas 60. finału tej imprezy koronę wręczyła jej zwyciężczyni z zeszłego roku, Meksykanka Jimena Navarrete.
Pierwszą wicemiss, ratując honor Słowiańszczyzny, została Ukrainka Olesia Stefanko, drugą - reprezentantka gospodarzy Priscilla Machado. Kolejne dwie lokaty przypadły kolejno Miss Filipin Shamcey Supsup i Miss Chin Lio Zilin.
Leili Lopes, ma 25 lat, 179 cm wzrostu i studiuje zarządzanie w Londynie. I właśnie w Wielkiej Brytanii zdobyła tytuł Miss Angoli Wielkiej Brytanii 2010, który utorował jej drogę do korony najpiękniejszej kobiety świata, którą na jej skronie włożyła ubiegłoroczna zwyciężczyni Ximena Navarrete.
Pierwsza Vice Miss - Ukrainka Olesia Stefanko
Druga Vice Miss - Priscilla Machado
I nasza reprezentantka Rozalia Mancewicz
Podoba się nowa Miss Universe?
Co na tak? Co na nie?
A co sądzicie o Vice Miss?
Mieliście "swoje" kandydatki?
Pozdrawiam, Stycz
lista tematów
Leila Lopes - Miss Universe 2011 strona 1 z 4
Haha ;p Ja zanim dodałam, to sprawdziłam czy nikt nie wkleił, w czasie gdy pisałam

Ja myślę, że ta druga to z grzeczności została wybrana, bo ona Brazylijką jest

Tez uważam, że bardzo ładna ;) I jakąś taką "miłą" twarz ma.
Faktycznie, piękna, ale zeszłoroczna Miss Jimena Navarrete piękniejsza
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
styka51: Podoba się nowa Miss Universe?
Co na tak? Co na nie?
nie mialam swoich kandydatek bo nie ogladam tego typu rzeczy, tez sie tym nie interesuje...
podoba mi sie, jest prawdziwa, ma ladne... wszystko :D
vice miss jest okropna, tyle pieknych Ukrainek chodzi po ulicach a wybrali jakas z krzywymi nogami z metrowa szpara miedzy udami...
Ta trzecia tez slaba.
Patrzac tylko na te cztery co wkleilas - Miss zasluzyla na wygrana :D
Daje jej maksika, no dobra daje jej 9.5 w skali mojego idealu - 0.5 mniej za male bubsy

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
styka51: Podoba się nowa Miss Universe?
Co na tak? Co na nie?
Ładna!
Brzuch na nie, jakiś dziwaczny, ale ładna dziewczyna.
Pierwsza Vice Miss nie podoba mi się w ogóle, druga ładna, nasza reprezentantka straszna, irytuje mnie jej twarz.
Nie śledziłam, nie oglądałam.