Podobno dzięki tej szczoteczce po 2 tygodniach można mieć już gładkie i białe zęby.
Używa ktoś? Jak tek jakie macie wrażenia?
Ja kupiłem ja wczoraj i na razie mogę powiedzieć za wiele. Ale na pewno bardzo dobrze czyście zęby.
Dla niewtajemniczonych tu jest opis tej szczoteczki:
http://atqabeauty.blogspot.com/2011/06/spinbrush-pro-whitening-super.html
lista tematów
Spinbrush Pro Whitening = białe zęby?
miałam różową, jakichś specjalnych nowości w mojej jamie ustnej nie zauważyłam, później przestałam stosowac
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
na allegro chyba 50 zł ..
jak się jej używa - teoretycznie mam ulotke tam :P ale to jest tak, że na początku masz takie dwie nakładki i te dwie nakładki wrzucasz do gorącej wody i wkładasz do zębów by 'sie przystosowała' do Twojego uzębienia.
potem masz tam taki żel wybielający wlewasz do tej swojej gumowej szczęki i trzymasz w ustach ..
Konto usunięte: na allegro chyba 50 zł ..
jak się jej używa - teoretycznie mam ulotke tam :P ale to jest tak, że na początku masz takie dwie nakładki i te dwie nakładki wrzucasz do gorącej wody i wkładasz do zębów by 'sie przystosowała' do Twojego uzębienia.
potem masz tam taki żel wybielający wlewasz do tej swojej gumowej szczęki i trzymasz w ustach ..
Dziękuję ; )
A jak nie allegro, to gdzie to można znaleźć ? Apteka ? Drogeria ? Nie wiem ?

Aha, i są jakieś tańsze odpowiedniki ? Tj. jakie są inne nakładki/paski wybielające tego rodzaju?
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
naaats: A jak nie allegro, to gdzie to można znaleźć ? Apteka ? Drogeria ? Nie wiem ?
Aha, i są jakieś tańsze odpowiedniki ? Tj. jakie są inne nakładki/paski wybielające tego rodzaju?
Na allegro jest dużo takiego gówna. Biała perła jest w naturze, w rossmanie, w każdej aptece. Ja kupowałam w aptece za ok 60 zł ale to było jakiś czas temu. Ogólnie działa, ale zęby są bardzo wrażliwe, mimo że widziałam że wybiela wyrzuciłam to po kilku dniach. Jeśli chcesz mieć bielsze zęby za cenę nawet kondycji zębów - polecam, a zwłaszcza te "tańsze odpowiedniki"
Kusza: Na allegro jest dużo takiego gówna. Biała perła jest w naturze, w rossmanie, w każdej aptece. Ja kupowałam w aptece za ok 60 zł ale to było jakiś czas temu. Ogólnie działa, ale zęby są bardzo wrażliwe, mimo że widziałam że wybiela wyrzuciłam to po kilku dniach. Jeśli chcesz mieć bielsze zęby za cenę nawet kondycji zębów - polecam, a zwłaszcza te "tańsze odpowiedniki"
Dzięki. Pomyślę, może zaryzykuję i sobie kupię ; )
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
jesli zeby nie byly biale z powodu przebarwien czy osadu.
jesli masz juz taki zoltawy kolor zeba to ci nic to nie wybieli.
Konto usunięte: Używa ktoś? Jak tek jakie macie wrażenia?
Ja kupiłem ja wczoraj i na razie mogę powiedzieć za wiele. Ale na pewno bardzo dobrze czyście zęby.
uzywam oral b triumph 5000

od kiedy wybielilam sobie zeby u dentysty i musze przyznac, ze przez ten rok udalo mi sie utrzymac biale zeby, mimo codziennego picia kawy itp, wiec dobrze oczyszcza. oczywiscie razem z pasta blanx.
szczoteczka z zoltym srodkiem jest niby do wybielania.
co do samych past wybielajacych czy zeli to przed dentysta NIC mi na zeby nie dzialalo, wiec uwazam ze bez p[omocy dentysty to strata czasu. to tak wedlug mnie.