Cześć,dziewczyny.
Chciałbym poznać opinie na temat kurtek/płaszczy które wam się podobają,przykuwacie do nich wyjątkową uwagę.
kurtka męska jesień/zima strona 1 z 2
wszystkie kurtki Superdry
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mi podoba się taki:

w sumie to nie taki...
Mój facet ma podobny, taka płaszczo-kurtka z zapinana na zamek plus napy z guzikami, wysoki kołnierz ma a pod kołnierzem ocieplacz, ściągacze w rękawach ale nie widać ich i taka głęboka czerń... cudny jest

Ale nie mogę identycznego znaleźć....;c
kuwa i do kosciola chyba w tym tylko
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Też szukam od 2 tygodni czegoś godnego uwagi . Niestety nic koerwa wszystko jakieś nie w moim typie . Chyba kupię drugą skórę albo ...kurtkę jeansową ;D

zapomnialam ze sie to bierze pod uwage - u nas zimy nie ma :D
moja mama zawsze mowila, corcia a ta kurtka chociaz ciepla bedzie?

pewnie nieswiadomie tymi slowami spowodowalas usmiech na mojej buzi i takie przyjemne uczucie gdy mysli sie o fajnych przeszlych czasach :) :*
lece do domu

Coś bardziej eleganckiego:
No i:
1.
2.
3.
4.
5.
Dzięki Asi